Ja ik ben een beetje laat met de unboxing van de Januari 2022 Glossybox unboxing. Maar ik wilde de box alsnog wel wat aandacht geven omdat de inhoud deze maand erg leuk was. Benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

Januari 2022 Glossybox

Voordat ik met jullie de volledige unboxing van de Januari 2022 Glossybox ga doen, bekijk ik eerst ook altijd wat ik deze maand niet heb gekregen. Dit is altijd te zien in de Glossybox magazine, deze is vanaf Januari 2022 digitaal geworden. Dit vind ik zelf wel jammer omdat ik het altijd leuk vond om door te bladeren. Het eerste product welke ik niet heb gekregen is van Pure97 een 7 in 1 pflege spray. Ik gebruik dat soort leave in producten liever niet meer in een spray vorm maar in een crème vorm dus dit vind ik niet heel erg. Bovendien is het product ook vrij goedkoop €3,95 dus kan ik het altijd nog zelf aanschaffen bij de DM.

Het tweede product was een van de drie haarmaskers ook van het merk Pure97. Van deze drie varianten heb ik er ooit zelf al eens twee aangeschaft en ik was er niet heel erg weg van. Dus ook dit vind ik niet zo heel erg. Vervolgens ook van het merk Pure97 had er een van de twee varianten haarcrèmes in kunnen zitten. Omdat ik hierboven al vertelde dat ik liever een crème gebruik dan een spray vind ik dit dan wel weer jammer. Maar gezien de prijs van €4,95 kan ik deze ook gemakkelijk alsnog zelf aanschaffen. Ik heb ze overigens nog niet bij de DM gezien dus ik denk dat deze nieuw zijn.

Van het merk My.New.Hair had er een keratine haarmasker in kunnen zitten. Ik gebruik zelf erg graag haarmaskers en deze ken ik nog niet. Dus ik had dit product wel leuk gevonden om erin te hebben. Maar wat heb ik deze maand nou wel gekregen? Dat kun je hieronder bekijken in de full unboxing!

 

Januari 2022 Glossybox

 

Haarliebe – Haarkur

Het eerste product is een haarkur van het merk Haarliebe by DominoKati. Je kunt het zowel als een masker gebruiken maar ook een crèmespoeling gebruiken. Ik zal het zelf voornamelijk als een haarmasker gaan gebruiken en ben er ook wel erg benieuwd naar. Het masker heeft een losse verkoopwaarde van €4,99.

 

Januari 2022 Glossybox

 

Icona Milano – Ray of light

Een van de vier producten welke iedereen heeft ontvangen is de ray of light concealer van Icona Milano. Ik ben hier wel erg benieuwd naar en dit product ga ik eerdaags zeker uitproberen. De concealer heeft een losse verkoopwaarde van €20,50.

 

Januari 2022 Glossybox

 

Schaebens – Hyaluron masker

Dit product was niet in het magazine te vinden dus ik denk dat dit de ”sample” is. De laatste tijd zit er elke maand wel een Schaebens masker in maar ik ben in ieder geval blij dat het niet als product telt.

 

Januari 2022 Glossybox

 

Mudmasky aftermask vitamin serum

Van het merk Mudmasky zit er of het aftermask vitamin serum in welke ik heb gekregen of het melting mud cleansing mask. Eerlijk gezegd had ik het liefste de tweede variant gekregen omdat ik deze nog niet ken. En dit product heb ik al meermaals vanuit boxen gekregen. De losse verkoopwaarde van het aftermask vitamin serum is €47,50. Dit is overigens ook een van de vier producten welke iedereen in de Januari 2022 Glossybox heeft…

 

Januari 2022 Glossybox

 

Steam! – Self warming steam eye mask

Ook dit product is een van de vier welke iedereen heeft ontvangen en hier was ik wel erg benieuwd naar. Ik hou van maskers maar een self warming masker is een tijdje geleden geweest. Dit is vooral erg fijn om s avonds lekker mee te ontspannen zeker met de Jasmijn geur. Het masker heeft een losse verkoopwaarde van €5,79 en is voor eenmalig gebruik.

 

Januari 2022 Glossybox

 

Spa To You – Dual Facial cleansing brush

Een van de vier producten die iedereen heeft gekregen is deze Dual facial cleansing brush van Spa to you. Ik heb zelf een elektrische variant van Olaz maar ik ga het product alsnog wel gebruiken. De losse verkoopwaarde van de cleansing brush is €15,- dus je heb eigenlijk gelijk al je box eruit!

 

Januari 2022 Glossybox

 

Welk item vind jij het leukst uit de Januari 2022 Glossybox?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: