Een nieuw jaar en een nieuwe Glossybox. De eerste Glossybox van Januari 2021 kwam helaas wel in de klassieke roze box. Het thema van Januari is ”The power of Beauty” Ik ben erg benieuwd wat de inhoud is. Lees je mee verder?

 

Januari Glossybox unboxing.

De eerste Januari Glossybox is weer een prachtige box met daarin 5 producten en 1 sample. In het magazine kun je ook altijd zien wat je bent ”misgelopen”. Dat is aan de ene kant altijd wel leuk maar ik zie ook heel vaak dingen die ik erg graag had willen hebben. Wat heb ik in Januari misgelopen? Van de Mixa handcrème had je twee opties kunnen krijgen, een reparerende handcrème of een crème die voor zowel het gezicht, lichaam en de handen is. Ik heb hier echt nog genoeg van op voorraad (van andere merken dan wel natuurlijk).

Het tweede item wat ik ben misgelopen is een van de vier Callusan crèmeschuim varianten voor een droge huid. Hier heb ik al eens iets van ontvangen voor de voeten en dit heb ik weggegeven. Van Tonymoly had er een sheetmasker in kunnen zitten. Met deze maskers ben ik uiteraard zelf al erg bekend! Een van de twee nieuwe shampoo bars van Guhl had ik dan wel weer leuk gevonden om te kunnen uitproberen. Dan nu naar de producten die ik wel heb gekregen, lees je mee verder?

 

Januari GlossyboxJanuari Glossybox Januari GlossyboxJanuari Glossybox

 

Vitamasques jeju green tea sheet masker

Ah toch nog een masker in de box gekregen, mij hoor je zeker niet klagen. Oke toch een beetje want Alcohol staat wel erg vooraan bij de ingrediënten dus ik ben benieuwd of ik al bedwelmd wordt met openen of dat het met een beetje geluk meevalt. Het masker is dan wel weer parabenen vrij en cruelty free. De losse verkoopwaarde van het masker is €3,99.

 

Januari Glossybox

 

Daily concepts – Daily reusable rounds

Dit vind ik dan wel weer superleuk om te krijgen in zo een box. Ik ben met dit merk helemaal niet bekend, en ik probeer natuurlijk regelmatig producten zoals dit uit. Op het eerste blik voelen de rondjes wel erg dun en zacht dus ik ben erg benieuwd hoe ze straks gaan werken. Mochten jullie een review hiervan willen kun je dat uiteraard in de comments laten weten.

 

Januari Glossybox

 

Verso skincare – nourishing cream

Deze nourishing cream bevat onder andere Niacinamide. De crème is ideaal voor de winterhuid om de droge huid te verzorgen met wat extra vochtigheid. Extra pluspuntje de crème is vegan. Minpuntje een verpakking van 50 ml kost €95,-. Deze mini verpakking van 15 ml kost €28.50.

 

Januari Glossybox

 

Ecooking cleansing gel

Naar het merk Ecooking was ik al eens benieuwd omdat ik dit steeds vaker voorbij zag komen. De cleansing gel is vegan en zorgt ervoor dat de huid gereinigd wordt en weer gaat stralen. Mijn vorige cleansing gel van Jujumi is toevallig net op dus ik kan deze mooi op dat plekje zetten. Een losse verpakking van 125 ml kost €17,20.

 

Januari Glossybox

 

Bee natural lip balm coconut vanilla

Ik denk dat ik echt omkom in de lippenbalsems, maar toch ben ik wel erg benieuwd naar deze variant. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en zelfs de kartonnen verpakking is voor 100% recyclebaar. De plastic verpakking van de lip balm is voor 67% recyclebaar. De losse verkoopwaarde van de lip balm is €3,49.

 

Januari Glossybox Januari Glossybox

 

Sample

In elke box zit meestal ook een soort sample. Dit keer moest ik wel heel erg lachen er zat namelijk jawel 1 hele tampon in.

 

Januari Glossybox

 

Naar welk product uit de Januari Glossybox ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: