Jawbreaker palette van Jeffree Star

Wat een rit was het om mijn Jeffree Star oogschaduw palette collectie compleet te krijgen. Uiteindelijk kwam de Jawbreaker weer op voorraad waarmee ik mijn collectie eindelijk compleet had! Al was dat helaas wel in een rottige tijd rondom de drama die er speelde. Nu koop ik zijn make-up alsnog wel omdat ik de kwaliteit onwijs goed vind en hoop ik dat we respect kunnen blijven houden naar alle meningen! Dat gezegd hebbende, lees je mee?

 

Jawbreaker palette

Het Jawbreaker palette was een lange tijd uitverkocht, maar op het moment dat deze uitkwam heb ik het na een zoektocht van ca een half jaar gelijk gekocht. Hiermee is mijn gehele oogschaduw collectie van Jeffree Star Cosmetics compleet. Dit is bijna het enige merk waarvan ik eigenlijk altijd elk palette wil hebben omdat ik er zo tevreden mee ben. De prijzen liggen een beetje hetzelfde als die van Huda Beauty en Anastasia Beverly Hills maar deze vind ik lang niet altijd goed.

 

jawbreakerjawbreaker jawbreaker

 

Swatches

Het Jawbreaker palette maakt mij eigenlijk gelijk al onwijs blij! Als ik naar de swatches terugkijk vind ik het ook lekker vrolijk en fel waar ik van hou! De swatches bestaan uit vier rijen en ik noem de namen op vanaf de bovenkant van mijn pols (tattoeage) naar beneden. De eerste rij swatches bevat de kleuren Virgin, Good morning, Bubble gum, Wow, Suck en Licorice. De tweede rij is wat meer pastel achtig en bevat de kleuren Cute, Fuck, Gum drop, Snack, Brain freeze en Jawbreaker. De derde rij bevat de kleuren And what? Orange juice, Sour, Soaked, Raspberry en Cotton candy. En de vierde en laatste rij bevat de kleuren Lemon drop, Bite me, Cherry wet, Tasty, Cone en Delicious. Zoals je al aan de pigmentatie van de swatches kunt zien is de kwaliteit onwijs goed!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Bubble Gum, Snack, Good morning, Jawbreaker en Cotton Candy gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik alle blauwe kleuren gepakt dit waren Delicious, Soaked en Brain freeze. Ook heb ik voor deze look Virgin en Jawbreaker gebruikt. De kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd, makkelijk om mee te werken en vooral ook fijn om mee te blenden. Wat ik ook altijd fijn vind is  dat de oogschaduw weinig fall out heeft.

 

jawbreaker jawbreaker

 

Wat vind jij van het Jawbreaker palette? En welke look is jouw favoriet?

6 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.