Jeffree Star holy mist & velvet trap lipsticks

Vandaag is mijn tweede review over de nieuwe Pink Religion collectie van Jeffree Star. In deze review vind je meer informatie terug ovver de Holy Mist en ook over twee velvet trap lipsticks in de kleuren Pink Religion en Confessionel. De Velvet trap collectie bestaat uiteraard al, maar deze lipsticks horen bij de Pink Religion collectie.

 

Holy mist

Met de Holy mist was ik eigenlijk wel echt onwijs blij en naar dit product keek ik al onwijs lang uit van Jeffree Star Cosmetics. Maar naast de functie als setting spray voor je make-up heeft het ook nog een hoop andere mogelijkheden. Zo heeft de facial mist een kalmerende en ontspannende werking, en geeft het de huid gelijk een goede hydratatie boost. De facial mist bevat onder dragonfruit extracten, waardoor het een heerlijke frisse maar zoete geur heeft. De Holy mist is vegan, cruelty free en vrij van parabenen en gluten. Je kunt de Jeffree Star holy mist onder andere vinden bij The Make-up Spot voor €21,99.

 

Jeffree star holy mistJeffree star holy mist Jeffree star holy mist

 

Velvet trap lipstick – pink religion

Ik besloot om met deze collectie ook eens twee lipsticks mee te bestellen. De kleuren die ik het meeste gebruik in mijn make up looks zijn nudes, roze en rood. Omdat ik al veel nudes in de liquid variant heb besloot ik om van deze velvet trap lipsticks een roze en rode kleur te bestellen. Ik koos dan ook voor de kleur Pink Religion en de kleur Confessional. Allereerst de verpakkingen deze zien er weer super uit zoals altijd de verpakkingen van Jeffree Star Cosmetics. De lipstick zelf ziet er ook super uit met de mooie sterren van het logo van JSC erop.

De lipstick swatched lekker gemakkelijk, zacht en is ook goed gepigmenteerd. The Make-up Spot verkoop een aantal lipsticks uit de velvet trap collectie voor €19,95 per stuk. Maar helaas niet van deze collectie! Deze zijn te koop bij JSC zelf of bij Beautybay. Bij de laatste zijn 53 verschillende soorten kleuren te koop voor €17,95 per stuk. Dit is inclusief alle kosten, dus geen extra douane kosten achteraf.

 

Jeffree star holy mistJeffree star holy mist  Jeffree star holy mist Jeffree star holy mist

 

Velvet trap lipstick – Confessional

De rode kleur is echt heel wat anders. De Pink Religion is namelijk een lieve roze kleur wat meer barbie en the girl next door vibes geeft. Maar deze rode kleur is gewoon hot en meer 365 days! I like it! De lipsticks zul je terug zien in mijn make up looks met het Pink Religion oogschaduw palette welke deze dagen ook op mijn blog verschijnt.

 

Jeffree star holy mist

 

Wat vind jij van deze nieuwe Jeffree Star Cosmetics producten?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.