Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Shoppen

Jeffree star lip bullet Birkin Suede

Ik ben echt gek op nude kleurtjes lippenstift. Nu wilde ik al een tijdje een Jeffree Star lipstick uitproberen, en toen er een tijdje geleden een actie was bij The Make up spot waarbij je een lipstick mocht uitkiezen bij het bestellen van een Jeffree Star palette heb ik het Thirsty palette aangeschaft. Ik koos hierbij voor het kleurtje Birkin Suede.

 

jeffree star jeffree star

 

Jeffree star birkin suede

Het Jeffree star lip ammunition komt uit de summer collectie. De kleur Birkin Suede is een mooi zachte nude kleur met een beetje een oranje tint erin. De lipstick is onwijs gepigmenteerd en heeft een zeer goede dekking met een lichte matte finish.

De lipstick is vrij van parabenen, vrij van gluten en is bovendien ook 100% vegan en cruelty-free!!

 

jeffree star jeffree star

 

Swatches

De lipstick voelt erg zacht (cremig) aan en geeft met een laag al een zeer goede dekking. De lipstick droogt mooi op maar wordt niet te droog, het voelt meer aan alsof ik een laagje labello op heb. Ik vind de kleur erg mooi, vooral omdat ik erg veel van nude kleurtjes houd, maar deze nude is net even iets anders met de oranje tint erin.

 

Ik kan deze lipstick zeker aanbevelen, de komende tijd zal ik zelf ook meer high-end producten gaan testen zoals de afgelopen tijd en ik kan al zeggen dat ik mijn Jeffree Star collectie inmiddels flink heb uitgebreid. Er zullen dus nog een hoop Jeffree Star reviews volgen komende periode. Ook blijf ik gewoon budget producten reviewen, want ook hier zitten echte toppers tussen!

 

 

Laatst heb ik al een review geschreven over het Thirsty palette waarbij ik deze lipstick gratis kreeg. Eerdaags volgt er ook nog een review over de mini breaker en de samenwerking met Morphe.

 

De lip bullet Birkin Suede is te koop bij onder andere The Make Up Spot voor €19,50

 

Gebruik jij liever lipstick of lipgloss?

Eén reactie

  • Tessa Bowie

    Ik ben dol op lipstick. Vooral matte lipsticks vind ik erg mooi. Mijn favorite merk is NYX. ZIj hebben echt zulke fijn lipsticks. Deze kleur is bijzonder

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: