Een tijdje geleden kwam de nieuwe collectie van Jeffree Star uit met onder andere het Blood lust palette. Ik kocht deze gelijk op de release datum en twijfelde toen al over het mini liquid lipstickset. Dus kort daarna kocht ik deze ook nog eens (oeps!). Of ik spijt heb? Lees snel verder…

 

Queen Bitch

Het Jeffree Star Queen Bitch set bevat 8 mini liquid lipsticks! De kleurtjes zijn voornamelijk blauw/paarsig wat mooi bij het nieuwe Blood Lust palette past. Twee van de mini liquid lipsticks zijn volledig nieuw dit zijn de limited edition kleuren Royal Armor en I”m Vulgar. Dit zijn de eerste twee welke ik hieronder laat zien. Het Jeffree Star Queen Bitch set is onder andere bij The Make-up Spot te koop voor €54,99

 

Jeffree Star Queen BitchJeffree Star Queen Bitch

 

Royal Armor

De Kleur Royal Armor is dus een van de nieuwste kleuren en limited edition! De kleur is lavendel achtig met een shimmer finish. Ik vind de kleur eigenlijk wel heel erg mooi op de lippen en ben eigenlijk wel verbaasd dat het een kleur is die ik best dagelijks zou durven te dragen. Ook kun je deze kleur mooi gebruiken als topper.

 

Jeffree Star Queen BitchJeffree Star Queen Bitch

 

I’m vulgar

De tweede kleur I’m Vulgar is wel een stuk pittiger maar past zeker mooi bij deze Blood Lust collectie. De kleur heeft een mooie metallic afwerking en ziet er op de lippen eigenlijk wel mooier uit dan met het swatchen. Ik zou deze kleur zeker op een avondje uit dragen!

 

Jeffree Star Queen BitchJeffree Star Queen Bitch

 

I’m Royalty

De derde kleur I’m Royalty is echt BAM aanwezig! De kleur is naar mijn idee mooi paars pastel en zeker mooi draagbaar bij een instagram make-up look. Met dit kleurtje zou ik dan weer niet snel naar buiten gaan.

Jeffree Star Queen BitchJeffree Star Queen Bitch

 

Scorpio

De kleur Scorpio had ik misschien niet heel erg in de Queen Bitch collectie verwacht. Maar het is wel altijd fijn dat Jeffree in zowel zijn palettes als de mini liquid lipstick sets wat neutralere kleuren doet. De kleur is met swatchen wel erg donker bruin achtig. Maar op de lippen is deze kleur prachtig en zeker dagelijks draagbaar!

 

Jeffree Star Queen BitchJeffree Star Queen Bitch

 

Virginity

Virginity is een hele hele hele lichte lila paarse kleur. Ik vind de kleur wel erg mooi zowel op de swatch als op de lippen maar het nadeel vind ik dat bij zulke lichte kleurtjes mijn tanden altijd heel erg geel lijken.

 

Jeffree Star Queen BitchJeffree Star Queen Bitch

 

Blow Pony

Wow! Is alles wat ik kan zeggen over de kleur Blow Pony. Deze kleur is net als de I’m Royalty pastel achtig en ook erg mooi voor een speciale look op Instagram. Maar dan weer niet iets wat ik dagelijks zou dragen.

 

Jeffree Star Queen BitchJeffree Star Queen Bitch

 

Clout

De ene laatste kleur is Clout. Ik weet nog niet helemaal wat ik van deze kleur vind. De afwerking is metallic wat ik wel erg mooi vind en het lijkt een soort grijs achtig met een paarse gloed erdoorheen. Ik vind de kleur wel mooi maar ik weet niet of ik het dagelijks zou dragen.

 

Jeffree Star Queen BitchJeffree Star Queen Bitch

 

Berries on ice

De laatste kleur is echt een knaller! Berries on ice is een mooie dieppaarse kleur en ik vind deze kleur echt en bepaalde zelfvertrouwen/power uitstralen. Verbaasd als ik misschien was zou ik na de lipswatch deze kleur wel zeker op een avondje uit dragen!

 

Jeffree Star Queen BitchJeffree Star Queen Bitch

 

Wat is jullie favoriete kleurtje uit deze Queen Bitch set?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: