Jeffree Star Skincare part I

How exciting!! Jeffree Star is uitgekomen met zijn eigen skincare lijn. Ik ben zeker fan van het merk en dan vooral van de oogschaduw palette en de extreme frost highlighters. Maar deze skincare lijn ziet er zo geweldig uit dat ik deze wel moest uitproberen. In het eerste deel vind je de review terug van de remover balm en de cleanser… Kom je gezellig meelezen?

 

Jeffree Star skincare

De eerste Jeffree Star skincare review gaat over de make up removing balm en de strawberry cleanser. Ik wilde twee reviews maken zodat de producten iets meer aandacht krijgen en de blog niet te lang wordt. Maar de moisturizer was ook zo snel uitverkocht dat ik deze pas weer heb kunnen aanschaffen en deze dus apart ga review samen met de eye cream. Ik begin vandaag eerst met de Jeffree Star skincare make me melt make up removing balm. Het is een stevige balsam welke door de warmte van je handen/gezicht veranderd in een olie. Deze zorgt ervoor dat jouw make-up op een lichte manier geheel verwijderd wordt!

 

Jeffree Star Skincare Jeffree Star Skincare

 

De make up removing balm bevat onder andere Jojoba zaadolie dit zorgt ervoor dat de make up verwijderd wordt. Verder bevat het ook appel extracten welke de huid hydrateert en verzacht. Het is dus ook gelijk een hydraterende verzorging waardoor je na het verwijderen geen strakke/droge huid heb. Bovendien is de balm eye safe waardoor het veilig is voor het gebruik van je gehele gezicht. Een verpakking van 75 gram kost €32,- bij The Make-up Spot. Naar mijn mening is dit een prima prijs als je het ook vergelijkt met de camomille remover balm van The Body Shop bijvoorbeeld.

 

Jeffree Star Skincare Jeffree Star Skincare

 

Hoe gebruik je de balm?

Met het bijgeleverde star schepje haal je wat balm uit de verpakking. Deze masseer je tussen je handen waardoor de balm zacht wordt en in een soort olie veranderd. Je brengt het hierna op je gezicht aan en masseert het als het ware in. Ik gebruik hierna zelf een wasbare wattenschijf om met water daarna alles geheel te verwijderen. Hierna is mijn gezicht heerlijk schoon, fris en gelijk gehydrateerd. Ik ga deze balm zeker weer opnieuw aanschaffen en de verpakking bewaar ik uiteraard ook al deze leeg is haha…

 

Jeffree Star Skincare Jeffree Star Skincare Jeffree Star Skincare

 

Jeffree Star skincare strawberry cleanser

Een ander product welke zeker niet te missen is in een goede skincare routine is een cleanser. Deze strawberry water cleanser is een niet schuimende cleansing gel welke de huid mild reinigt en roodheid helpt te voorkomen/verminderen. Bovendien zorgt het ook voor een intense hydratatie. De cleanser bevat onder andere Niacinamide, Glycolzuur, Melkzuur, Snow Mushroom en Witte walgenbast. Ik gebruik de cleanser iets minder vaak dan de balm omdat ik niet elke dag aan mijn skincare routine toekom. Maar als ik de cleanser gebruik ben ik wel erg tevreden over. Een verpakking van 130 ml kost €28,- bij The Make-Up Spot.

 

Jeffree Star Skincare Jeffree Star Skincare

 

Ben jij al bekend met de Jeffree Star Skin lijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.