Jewel overload palettes Catrice [Limited Editon]

De jewel overload palettes Ruby extravagance en  Golden opulence zijn hier vorig jaar December al uitgekomen. Destijds liep er ik toevallig tegenaan bij de DM omdat het hier altijd mazzel hebben is om een nieuwe collectie te kunnen scoren. Gelukkig heb ik beide palettes, kom je meelezen?

 

Jewel overload – Ruby extravagance

Er zijn twee verschillende Jewel overload palettes uitgekomen van Catrice. Het Ruby extravagance palette heeft een zilveren ”verpakking” en de tinten zijn wat koeler. Het Golden Opulence palette heeft zoals verwacht een gouden ”verpakking” en de tinten zijn een stuk warmer. Beide palettes kunnen wel mooi gebruikt worden voor dagelijkse looks en met de loose glitter/shimmer in het midden kun je jouw look net wat extra’s geven. De palettes zijn €8,99 per stuk wat een mooie budget prijs is. Een minpuntje aan het Ruby extravagance palette is dat het maar 3 matte kleuren heeft, dit hadden er van mij gerust 5 mogen zijn.

 

Jewel overloadJewel overload Jewel overloadJewel overload

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Poshness, Resplendence en Luminousness. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Gleam, Extravagance en Preciosity. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Glamour, Classiness en Brilliance.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Poshness (matte), Preciosity (matte), Classiness (matte) en Luminousness (matte). De tweede make-up look is eigenlijk helemaal hetzelfde hier heb ik alleen de gouden glitterlijn toegevoegd. Dit is met de kleur Extravagance uit het palette gedaan.

 

Jewel overload Jewel overload

 

Jewel overload – Golden opulence

Wat ik net bij het Ruby Extravagance noemde als minpuntje hebben ze bij het Golden opulence palette wel goed gedaan. Hier zitten namelijk 5 shimmers in, yah! Beide palettes vond ik overigens wel fijn om mee te werken. De kleuren waren goed gepigmenteerd en ook gemakkelijk met mekaar te blenden. Ik ben ook blij dat de kleuren met blenden niet teveel op 1 kleur gaan lijken, dit heb ik soms met Essence. Al met al zijn beide budget merken goed bezig en verheug ik mij op weer een nieuwe collectie.

 

Jewel overloadJewel overload Jewel overloadJewel overload

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Lushness, Grandeur en Splendour. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Richness, Opulence en Abundance. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Glory, Luxury en Magnificence.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Lushness (matte), Abdundance (matte), Richness (matte), Glory (matte) en Splendour (matte) gebruikt. Voor de tweede make-up look heb ik hier ook weer alleen een glitterlijn aan toegevoegd. Dit is gedaan met de kleur Opulence uit het palette. Naar welke variant gaat jouw voorkeur uit? Met glitterlijn of zonder glitterlijn?

 

Jewel overload Jewel overload

 

Wat vind jij van de Jewel Overload palettes? Voor welke zou jij gaan?

2 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.