Vorige week schreef ik een review over het Revolution Reloaded Blackout palette. Ten opzichte van het Blackout palette is het Jewelled palette enorm kleurrijk. Mocht je dus meer van de kleurtjes houden lees dan zeker even mee!

 

Revolution reloaded Jewelled palette

Het Revolution Reloaded Jewelled palette is een 15 pan palette en bevat de meest mooie levendige kleuren geïnspireerd op de kleuren van diverse kleuren juwelen zoals Smaragd groen, Saffier blauw, Witgoud en Bordeaux rood. Het palette bevat zowel matte kleuren als shimmer kleuren. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen, makkelijk te blenden en zoals we gewend zijn van Revolution Cruelty Free!

Het palette is onder andere bij Boozyshop te koop voor €5,95

 

jewelledjewelled jewelled

 

Swatches

De eerste foto bevat de bovenste rij, tweede foto de middelste rij en de derde foto de onderste rij. De eerste rij zijn de kleurtjes nog redelijk neutraal, de tweede rij is enorm kleurrijk en vooral de twee groene kleuren en de gouden kleur spreekt mij enorm aan. De derde en laatste rij is ook heerlijk kleurrijk, van daar spreekt de blauwe kleur mij erg aan. Maar eigen zijn ze allemaal wel erg mooi!!

De kleuren waren erg gemakkelijk te swatchen en zowel de matte kleuren als de shimmer kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd!

 

 

Make-up looks

Voor de look heb ik uit de eerste rij de vierde kleur gebruikt. Uit de tweede rij de derde kleur en uit de laatste rij de tweede kleur. Er zitten weinig matte kleuren in en meer shimmers in het palette maar er is zeker een mooie look mee te maken. De pigmentatie is echt waanzinnig goed, de kleuren zijn gemakkelijk aan te brengen en daarnaast ook nog eens onwijs gemakkelijk te blenden.

In verband met een verhuizing heb ik bij sommige reviews momenteel maar 1 make-up look in plaats van twee. Zodat ik weer gesetteld ben in de nieuwe woning zullen er altijd weer 2 make-up looks of meer volgen.

 

 

Wat vind jij van het Jewelled palette?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: