Hee jullie daar, leuke trouwe lezers van deze leuke blog, ik ben Nadine, de nieuwe gast blogger. Wie ik ben, wat ik doe? Dat ga ik je vertellen, lees je met me mee?

 

Wie ben ik?

Ik zal is even een voorstel rondje doen, Nadine dus, Nadine Tissink. Hele trotse moeder van 2 prachtige kinderen, Boaz (3) en Zara (4 maanden), en aan mijn zijde mijn lieve man Matthieu. Of nou, man, nee ‘vriend’ want ik heb na 10 jaar nog steeds die ring niet om mijn vinger (of zeur ik nu te veel haha, grapje geen grapje). Anyway, Matthieu dus, samen met onze 2 kids en onze 2 honden wonen wij in Wouw, en ik hoor je denken, Wouw? Ligt naast Roosendaal, dat is al wat bekender voor de meeste, in ieder geval lekker in Brabant met mijn prachtige gezin ♡.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Make-Up

Verslaafd aan make-up kun je wel zeggen. Niet alleen voor Instagram ga ik heerlijk los met make-up, maar het is ook mijn werk. Ik werk in een prachtige salon en ik ben de kapster & visagiste. Ik geniet er ontzettend van om mensen nóg mooier te maken dan ze al zijn, en dan vooral de bruidjes. En haar? Oh, ik zit zoooo graag met mijn handen in het haar, mensen nieuw haar geven, oh that makes me so happy! En niet alleen ander mans haar, mijn eigen haar is ook een kleuren palette, roze en paars is het nu, at the moment. Maar wie weet wat morgen weer & mijn eigen make-up, haha zonder wenkbrauwen, eyeliner, wimpers, highlighter en goed lippie ga ik de deur niet uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nou je hoort het al, van hak op de tak, zo enthousiast als ik ben. Zoals mijn vrienden altijd zeggen, hart op de goede plek, gek, enthousiast, lief & hart op de tong, ja zo zeg je dat gezegde toch? In gezegdes ben ik dus niet zo goed, daar kun je vaak om lachen haha. Maar goed, eerlijk dus. Ik floep er vaak dingen uit die ik achteraf wel in had kunnen slikken. Maar hé, dan weet je wel wat je aan me hebt.

Lezen jullie nog mee of al af gedwaald? Ik ga de komende tijd hier en daar wat blogjes delen, schrijven, hoe je het wilt noemen. Leuk toch?! Ik heb er in ieder geval zin in!

 

 

Willen jullie nog wat weten? Ik wil vooral jullie leren kennen, wie zijn jullie & wat willen jullie zien?

Nou toedels jullie lieve allemaal. Ik ga nog is even onder mijn dekentje kruipen, op de bank met een goede serie.

 

Heel veel liefs,

Nadine https://www.instagram.com/makeup_nadine/

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: