Confession ik had nog nooit Johnny Doodle chocolade uitgeprobeerd. En nu ik dat wel heb gedaan vraag ik mij af waarom niet! Ik ontving 9 fullsize repen en 5 mini’s voor de balancechallenge2021. Lees je mee verder?

 

Johnny Doodle chocolade

Ik had echt nooit zo een groot pakket met Johnny Doodle chocolade verwacht. In het pakketje zaten 9 fullsize bars (met 7 verschillende smaken) en 5 mini’s. Voor degene die mijn instagram niet volgen of de stories niet gezien hebben. Ik ben weer begonnen met sporten! Naja door de balancechallenge2021 moest ik 1 excersize uitbeelden welke ik graag doe. Ik heb er dus een uitgekozen en heb daarbij gelijk voor mezelf een doel gesteld om deze 3 x 30 reps per dag te doen voor 30 dagen lang! En nee na de 30 dagen ga ik niet stoppen maar plak ik een tweede oefening eraan vast.

Bovendien wil ik naast de beweging ook op mijn eten gaan letten want het beste is een verhouding van 80 % gezond eten en 20 % genieten. Ik heb dit dus een hele tijd andersom gedaan oeps haha! Na 1 week was ik al 2kg afgevallen super motiverend dus!

 

Johnny Doodle

 

Dark banana bread & almonds

Een pure chocolade reep (73 %) met gedroogde banaan en gekarameliseerde amandelstukjes.

 

Johnny Doodle Johnny DoodleJohnny Doodle

 

Milk sweet & salty nuts

Een melkchocolade reep (77 %) met een gekarameliseerde en gezouten notenmelange.

 

Johnny Doodle Johnny Doodle

 

Milk fudge & Brownie

Een melkchocolade reep (76 %) met fugde en brownie stukjes.

 

Johnny Doodle Johnny Doodle

 

Milk pecan & maple syrup

Een melkchocolade reep (78 %) met geroosterde pecan stukjes, boter en esdoornsiroop stukjes.

 

Johnny Doodle Johnny Doodle

 

Milk salted peanut & caramel

Een melkchocolade reep (68 %) met gekarameliseerde en gezouten pinda’s en fudgeblokjes.

 

Johnny Doodle Johnny Doodle

 

Milk crunchy hazelnut & praline

Een melkchocolade reep (75 %) met gekarameliseerde hazelnoot stukjes en chocoladepraline stukjes.

 

Johnny Doodle Johnny Doodle

 

Dark salty fudge

Een pure chocolade reep (77 %) met licht gezouten fudgeblokjes.

 

Johnny Doodle Johnny Doodle

 

Heb jij al eens Johnny Doodle chocolade uitgeprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: