Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Shoppen

Join the trip to sprinkle town with NYX

Gister schreef ik een review over het land of lippies metallic lip glosses trio setje. Omdat het om een limited edition gaat wilde ik deze reviews zo snel mogelijk online hebben, zodat de producten nog daadwerkelijk te koop zijn. De review van vandaag gaat over het cream glitter palette uit de Sprinkle Town collectie.

 

 

Sprinkle Town – Cream glitter palette

Het palette is te koop in drie verschillende varianten: Strawberry whip, Peppermint en Chocolate Shake. Het enige palette welke nog in de NYX lag was de Chocolate Shake, en dat was ook precies het palette welke ik wilde hebben. Gelukkig was ik nog op tijd omdat het alweer de laatste was. Het palette bevat vier verschillende kleuren: Oranje tint, beige tint, gouden tint en een bruine tint. Elk palette kost €12,70 wat iets meer is dan de gemiddelde prijs voor een NYX palette met maar 4 kleuren erin. Maar omdat het een Limited Edition is, en er zo geweldig uit ziet moest ik deze wel proberen.

 

 

Swatches

Met het swatchen voelde ik echt de grove korrels van de glitters en een soort vaseline om het allemaal bij elkaar te houden (vandaar waarschijnlijk ook een cream glitter). Het resultaat van de swatches vond ik wel mooi, maar het kwam niet echt over als een oogschaduw. Waarschijnlijk omdat er geen enkele oogschaduw basis in zit.

 

 

Make-up look met sprinkle town en land op lippies lipgloss

Om deze make-up look te maken heb ik wat oogschaduw kleuren uit het NYX smokey & highlight palette gebruikt.  Van het NYX sprinkle town palette heb ik de kleur rechtsboven gebruikt (dit is de tweede kleur op de arm swatches). Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat, omdat ik niet zeker wist hoe de glitters zouden pakken heb ik wel een glitter primer gebruikt.

 

Sprinkle town Sprinkle town Sprinkle town

Het palette is te koop voor ca €13,- bij onder andere Douglas

Wat vind jij van het sprinkle town palette en de make-up look ermee?

11 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: