Het is weer zover de limited edition lijnen rondom de kerst liggen alweer een tijdje in de winkel. Van alle drie deze nieuwe lijnen ontving ik een aantal producten. En vandaag is eerst de Joy & Jasmine lijn aan de beurt. Kom je meelezen?

 

Joy & Jasmine hand wash

Het eerste product uit de Joy & Jasmine lijn is de hand wash. Tijdens de Corona wassen we allemaal al meer onze handen, maar ook zonder Corona is dit uiteraard altijd al belangrijk geweest. Deze nieuwe vrolijke lijn heeft een heerlijke bloemige geur van Jasmijn, Oranjebloesem en Roos. Naast dat het je handen goed reinigt zorgt het ook voor een lichte frisse geur. De hand wash bevat 275 ml en kost €7,- bij The Body Shop. Let op het is een special edition en dus beperkt verkrijgbaar!

 

Joy & Jasmine

 

Joy & Jasmine body yoghurt

Het tweede product is de body yoghurt welke ik persoonlijk altijd graag in de zomer gebruik omdat ze zo lekker fris aanvoelen en ruiken. Maar deze geur brengt je helemaal in de kerststemming dus is ook nu heerlijk om erbij te pakken. De body yoghurt bevat onder andere Jasmijn extracten uit India en Community fair trade shea butter uit Ghana. Het fijne aan de body yoghurt is dat het snel intrekt en het effect ook lang (tot wel 48 uur) aan houdt. Wat mij betreft is de body yoghurt zeker een aanbeveling, maar mocht je meer fan zijn van de body butters hebben ze deze ook in de Joy & Jasmine variant! De body yoghurt bevat 200 ml en kost €10,- bij The Body Shop.

 

Joy & JasmineJoy & Jasmine

 

Joy & Jasmine shower gel

Tijd voor wat christmas carols onder de douche met deze kerst special edition. Inmiddels staat mijn hele douche vol met The Body Shop producten omdat de producten niet alleen fijn zijn maar ook nog eens allemaal vegan zijn en gecertificeerd zijn door The Vegan Society. Bovendien staat The Body Shop er uiteraard ook altijd om bekend tegen dierproeven te zijn, de producten zijn dus ook altijd cruelty free! De shower gel bevat 250 ml en kost €7,- bij The Body Shop.

 

Joy & JasmineJoy & Jasmine

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: