Vorige week schreef ik al een review over het KimChiChic Virgin Mojito palette. Vandaag heb ik een review over het Juicy chocolate melt palette van KimChiChic. En deze is echt een wereld van verschil! Lees je mee?

 

KimChiChic Juicy chocolate melt palette

Het Juicy chocolate melt palette is voor de echte nude liefhebbers onder ons. Maar met de KimChiChic palettes kun je toch ook altijd wel wat extreems ermee maken. Het palette is net als de virgin mojito lekker compact en dus heel fijn om mee onderweg te nemen. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat het palette geen spiegel heeft. Ik vind het wel altijd mooi staan in een palette maar ik gebruik die spiegels echt heel weinig.

Het palette bevat 9 pan oogschaduw waarvan 5 matte kleuren en 4 shimmers. Dit vind ik een mooie verhouding van matte-shimmer. Ik vind dat de buitenkarton er super leuk uit ziet. Wat mij betreft hadden ze dit alleen mogen doortrekken naar de voorkant van het palette zelf want hier staan dan alleen weer 2 chocolade blokjes op. De binnenkant van het palette is gelukkig ene stuk leuker. Elke pan heeft namelijk zijn eigen design eromheen. Het palette is oa bij Boozyshop te koop voor €16,95.

 

Juicy chocolate meltJuicy chocolate meltJuicy chocolate melt Juicy chocolate meltJuicy chocolate melt

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Choco + Peanut, Cannoli en Sweet Tooth. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Milk Chocolate, Gold Nugget en Lady Finger. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Brownie, Temptation en Chocolate Factory. Deze swatches gingen iets moeilijker dan het Virgin Mojito palette van KimChiChic waar ik vorige week een review over schreef. Wel vind ik de kleuren erg mooi voor een dagelijkse look en super handig voor onderweg. Dus ik hoop dat het verder niet gaat tegenvallen. Lees je mee verder?

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Brownie (matte), Lady Finger (matte), Milk Chocolate (matte), Choco Peanut (matte) en Cannoli (shimmer) gebruikt. Ik ben helemaal verliefd op deze kleuren combinatie en de shimmer maar het helemaal af. Dit is zeker wel iets wat ik dagelijks zou dragen! Voor mijn tweede make-up look heb ik de kleuren Brownie (matte), Lady Finger (matte), Milk Chocolate (matte), Gold Nugget (shimmer) en Cannoli (shimmer) gebruikt.

Met deze look ben ik iets minder tevreden (of ik ben gewoon streng voor mezelf). Maar de cut crease is niet helemaal hoe ik het gehoopt had. Mijn derde make-up look is eigenlijk mijn eerste maar dan heb ik alleen met een zwarte eyeliner een panterprintje toegevoegd. Dit is eigenlijk meer een look die ik alleen op instagram zou posten en niet in een review. Maar dit was voor het eerst dat ik dit uitprobeerde. Ik heb het ook echt in 2 minuten gedaan en ben er eigenlijk best trots op.

 

Juicy chocolate meltJuicy chocolate meltJuicy chocolate melt

Wat vind jij van het Juicy chocolate melt palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: