Het merk Jumiso was voor mij nog onbekend maar de producten met vitamine C spraken mij wel aan. Toen ik dus aangeboden kreeg om een pakketje uit te proberen, was ik graag van de partij. Lees je mee?

 

Jumiso all day vitamin brightening & balancing face serum

Naar het Jumiso serum keek ik misschien het meeste uit omdat ik al een tijdje een serum met vitamine C wilde gaan proberen. Het Jumiso all day serum heeft een verhelderend en egaliserend effect. Pigmentvlekken, zonneschade, acne-littekens, fijne lijntjes en een vermoeide huid? Het serum zou ervoor zorgen dat deze tekenen allemaal vermindert worden. Het serum bevat onder andere vitamine A, B, C, D, E en K. Daarnaast bevat het ook Niacinamide en groene thee extracten voor pigmentatie, roodheid en onzuiverheden. Het serum is te gebruiken voor elke huidtype en is te koop bij koreanskincare voor €17,95 (30 ml verpakking).

Hoe gebruik je het serum? Je brengt ca 3 druppels aan op een gereinigde huid en dept het in de huid tot het volledig opgenomen (geabsorbeerd is). Het beste kun je een serum als de 6e stap van de 10 gebruiken in je skincare routine. Over alle stappen van een skincare routine wil ik eerdaags een aparte blog maken.

 

Jumiso Jumiso Jumiso

 

Jumiso all day vitamin clean & mild facial cleanser

De Jumiso all day cleanser zorgt voor een diepe maar zachte reiniging. De cleanser laat geen irritatie, droogheid of strakheid achter zoals andere cleansers weleens kunnen doen. De ingrediënten Duindoornextract en Vitamine C beschermen de huid en Salicylzuur in de cleanser zorgt ervoor dat de talgproductie geremd wordt. Een cleanser kun je het beste als 3e stap in je skincare routine gebruiken. De cleanser is te koop voor €12,95 (150 ml verpakking).

Hoe gebruik je een cleanser? Je brengt het aan op een al vooraf nat gemaakte gezicht en masseert het licht in met cirkelvormige bewegingen. Hierna spoel je het af met lauwwarm water.

 

JumisoJumiso

 

Jumiso all day vitamin nourishing & recharching wash off mask

Maskers zijn echt mijn favoriete stap in de hele skincare routine en ik gebruik ook minimaal 3 keer per week een masker. Het Jumiso all day wash off masker bevat onder andere een multi vitaminecomplex en citroenschil. Het zorgt ervoor dat je huid een beschermde laag aan vitamines krijgt welke de huid beschermen tegen externe invloeden/irritaties. Een masker kun je het beste na een serum als stap 7 in je skincare routine gebruiken. Het masker is te koop voor €24,95 (100 gram verpakking).

Hoe gebruik je het masker? Je brengt een masker altijd aan op een droge gereinigde huid (dit kun je het beste doen door de 6 vooraf gaande stappen te volgen welke ik eerdaags stap voor stap ga uitleggen). In dit geval heeft het masker een inwerktijd van 10 tot 15 minuten. Hierna kun je het masker verwijderen met lauwwarm water.

 

Jumiso Jumiso Jumiso Jumiso

 

Was jij al bekend met de Jumiso skincare? Zoja, wat heb jij ervan uitgeprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: