Jurassic Park collectie Essence Cosmetics

Het is al een tijdje geleden dat ik een volledige Essence collectie review maakte. Naar een aantal producten uit de Jurassic Park collectie  was ik wel erg benieuwd. Helaas is mijn highlighter kapot aangekomen en heb ik nog steeds geen vervanger gehad. Dus besloot ik om de review maar gewoon zonder te maken. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence Jurassic Park PH reacting lip glow

Het eerste product uit de Essence Jurassic Park collectie is de PH reacting lip glow. Ik ben altijd erg benieuwd naar zulke producten maar meestal vallen ze eigenlijk altijd wel hetzelfde uit. Deze lijkt een beetje misleidend omdat de balm oranje is. Maar het effect is zacht roze zoals bij elke PH reacting lip glow van Essence tot nu toe. Hieronder kun je het effect zien met een voor-na foto. Het effect is wel duidelijk zichtbaar en wat dat betreft dus erg handig als je voor iets natuurlijks gaat. Een groot voordeel is dat het gemakkelijk bij te werken is waar je ook bent.

 

Jurassic ParkJurassic Park Jurassic Park

 

Extreme mascara

De Extreme mascara van Essence. De een is er laaiend enthousiast over en de ander helemaal niet. Ik hoor helaas bij de tweede groep. In het begin dacht ik oke nice! Maar de mascara is veels te nat en geeft ook snel af. Wanneer ik met mijn wimpers knipperde was alles onder mijn ogen al zwart. Totaal niet mijn cup of tea dus. Ook is de mascara niet waterproof en met wat setting spray gaf de mascara ook alweer af. Wat mij betreft dus een dikke no go!

 

Jurassic ParkJurassic Park

 

Highlighter brush

De highlighter brush kocht ik eigenlijk alleen erbij omdat ik de highlighter ook had aangeschaft. Helaas heb ik nog steeds geen vervanging of geld terug gehad en opnieuw bestellen wil ik dus ook niet. Ik heb de kwast nog niet gebruikt maar de kwast ziet er wel erg mooi uit. En voelt ook erg zacht. Ik denk dat deze ook zeker wel zou bevallen.

 

Jurassic Park

 

Eyeshadow palette

Het oogschaduw palette is wel echt de highlight van de hele collectie natuurlijk. Het palette ziet er wel enorm schattig uit wat je helemaal niet van Jurassic park zou verwachten. De binnenkant van het palette is wel wat meer passend bij het thema. En de voetafdrukken in een aantal pan zijn ook een erg leuke touch. Het palette heeft 4 mattes en 4 shimmers een mooie 50/50 verhouding en genoeg mogelijkheid tot afwisseling en creativiteit. Het palette is nog steeds bij Boozyshop te koop en nu ook nog eens in de sale voor maar €3,49. Naar mijn mening kun je het voor deze prijs echt niet laten liggen!

 

Jurassic ParkJurassic Park Jurassic ParkJurassic Park

 

Swatches

Ik heb helaas geen namen bij de kleuren uit het palette. Dus de eerste rij swatches is gewoon met de bovenste vier kleuren en de tweede rij swatches met de onderste vier kleuren. De kleuren swatchen echt enorm gemakkelijk en naar verbazing zijn ze stuk voor stuk ook erg mooi! Je zou op basis van deze swatches ook gemakkelijk aan een high end merk kunnen denken.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk bijna elke kleur uit het palette gebruikt. Ik ben erg tevreden over deze eerste make-up look. De kleuren waren zo gemakkelijk om mee te werken! Maar ook zo goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. Wat mij betreft is dit palette zeker een dikke dikke aanrader!

 

Jurassic ParkJurassic Park

 

Wat vind jij van de Jurassic Park collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.