Juvias Place lipglosses first impressions

Vorige maand (Januari) was het op mijn blog Juvia’s Place maand. Ik had daarbij een doel om al mijn liggende palettes van Juvia’s Place te gaan gebruiken. Helaas heb ik dat niet helemaal gered want ik bleek er later nog eens 3 op een andere plek te vinden. En kort daarna kreeg ik er nog twee binnen van een groepsorder met deze twee lip glosses. Omdat ik nooit een lip gloss van Juvia’s Place gebruikt heb was ik daar vooral benieuwd naar. Kom je gezellig meelezen?

 

Juvias Place lipglosses N1 Sofisticada

Ik kocht deze twee Juvias Place lipglosses in combinatie met de palettes. Maar voor nu besloot ik eerst om alleen de lipglosses te reviewen omdat ik deze maand mijn Morphe maand heb met al onwijs veel oogschaduw palettes en dus ook veel make-up looks. De eerste lip gloss is de kleur Sophisticated. Het ziet eruit als een mooie nude kleur welke met elke look wel goed te combineren is. En eigenlijk ook wel een kleurtje wat ik zo dagelijks zo gebruiken. Nu gebruik ik zelf dagelijks liever een liquid lipstick dan een lipgloss omdat ik deze vaak vind plakken. En met een zuchtje wind mijn lange haren ook gelijk aan mijn lippen blijven kleven.

 

Juvias Place lipglossesJuvias Place lipglosses Juvias Place lipglossesJuvias Place lipglosses Juvias Place lipglossesJuvias Place lipglosses

 

Ik vind de swatch er erg mooi en voor een lip gloss ook erg goed gepigmenteerd uit zien. De lipswatch zelf was als een droom! Met een swipe had ik een onwijs mooie laag op de lippen. Gelukkig kleeft/plakt deze lipgloss niet zo en droogt die ook best snel op, zonder dat het kleurtje verdwijnt. Wat mij betreft zeker een aanrader!

 

 

Juvias Place lipglosses N2 Disco Fever

Het tweede kleurtje Disco Fever past ook echt perfect bij het oogschaduw palette welke er eigenlijk bij hoort. Ik ben daar ook super enthousiast over, dus ik hoop deze ook snel te reviewen voor jullie. Het is eigenlijk een zilver kleurige glitter lip gloss die je zowel solo kunt gebruiken of als een mooie topper kunt gebruiken.

 

Juvias Place lipglossesJuvias Place lipglosses Juvias Place lipglossesJuvias Place lipglosses Juvias Place lipglossesJuvias Place lipglosses

 

Voor dit soort lip gloss was ik eigenlijk verbaasd hoe goed je deze nog op de swatch zag en ook over de lipswatch was ik erg tevreden. De shimmers waren in het echt wel een stuk meer deze zijn een beetje weggevallen met de ringlamp. Maar ook over dit kleurtje ben ik dus heel erg tevreden, dat smaakt zeker naar meer van Juvias Place lipglosses….

 

 

Welk kleurtje zou jouw favoriet zijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.