Ik had al veel gehoord over het make up merk Juvia’s place maar had er eigenlijk nog nooit iets van gekocht. Een tijdje geleden was er 20% korting bij beautybay en heb ik mijn eerste Juvia’s place palette gekocht THE TRIBE.

 

the tribe the tribe

Juvia’s place the tribe

Daar is die dan mijn allereerste Juvia’s place palette en wat ben ik er blij mee! De kleurrijke verpakking spreekt mij op het eerste gezicht gelijk al aan en bij het openen schitteren de mooie kleurtjes in het palette mij tegemoet. Het eerste wat ik eigenlijk wil doen is het palette gebruiken, maar ik heb altijd de regel dat ik er eerst foto’s mee maak, daarna ga swatchen en dan pas ga gebruiken. Dit zodat het palette natuurlijk wel op zijn mooist erop staat.

 

the tribe the tribe

 

Kleuren

De kleurtjes in het palette zijn Maasai, Oromo, Tutsi, Koro, Chaga, Kuba, Ashanti, Kurla en San. Zoals je kunt zien is het palette erg kleurrijk en kun je er een hoop kanten mee op. Maasai is een felle gele kleur met een matte afwerking. Oromo is een lichte sinaasappel kleur met een matte afwerking, Tutsi een een fel groene kleur met een matte afwerking. Koro is champagne kleure met een shimmer afwerking. Chaga is een gouden kleur met een shimmer afwerking, Kuba is een diep groene kleur met een matte afwerking, Ashanti is een bruine kleur met een matte afwerking, Kurla is een donkere oranje koperen kleur met een shimmer afwerking en San is een diep groene kleur met een matte afwerking.

 


 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Maasai, Oromo en Tutsi. De tweede rij swatches bevat de kleuren Koro, Chaga, Kuba. De derde rij swatches bevat de kleuren Ashanti, Kurla, San. Zoals je al kunt zien zijn de shimmers erg goed gepigmenteerd maar ook over de matte kleuren ben ik tevreden.

 

the tribe the tribe the tribe

 

Make-up look

Voor de make-up look heb ik de kleuren San, Tutsi, Maasai, Koro en Chaga gebruikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Tribe palette van Juvia’s place is onder andere bij BEAUTYBAY te koop voor €24,-

10 Reacties

  1. Wat een mooi palette zeg! Heel apart met die oranje en groene tinten. De ooglook die je hebt gemaakt is echt prachtig

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: