De samenwerking tussen Catrice en Kaviar Gauche staat voor Modern, Glam, Zacht en Schitterend! Het Duitse couturelabel Kaviar Gauche staat bekend om hun moderne glamour looks. Het is niet de eerste samenwerking met Catrice, maar wat mij betreft wel de mooiste tot nu toe.

 

Kaviar Gauche palette

De Kaviar Gauche x Catrice collectie bestaat uit een oogschaduw palette, een powder highlighter, mini nagellakjes, volumizing lip boosters en de multipurpose brush. Met deze collectie kun jij de mooiste glitterende make-up looks maken. In Nederland is de collectie exclusief te koop bij de Kruidvat vanaf midden November t/m eind December 2020. In Oostenrijk is de collectie net iets eerder verschenen (begin November). Ik kocht zelf alleen het oogschaduw palette en de highlighter.

Het oogschaduw palette is van de buitenkant alleen al een echte eyecatcher. Het palette is versierd met kristallen en glitters, bevat aan de binnenkant een mooie grote spiegel en 9 prachtige kleuren oogschaduw. Bij het openen van het palette ging mijn oog gelijk al naar de twee metallic glitterkleuren toe. Wat mij betreft is dit palette een echte must have voor de komende feestdagen. Het palette heeft een adviesverkoopprijs van  €8,99.

 

Kaviar GaucheKaviar GaucheKaviar GaucheKaviar Gauche

 

Swatches

Helaas heeft het palette geen namen maar het spreekt voor zich dat ik de swatches per rij van 3 heb gedaan zoals het palette. Zo blijft het ook overzichtelijk. Ik wist niet echt wat ik van het palette kon verwachten want ik ben gewoon eerlijk als Catrice soms ook missers heeft. Maar met de swatches ben ik eigenlijk wel erg tevreden over de pigmentatie.

 

 

Make-up looks

Ik wist nog niet helemaal wat ik met mijn ooglooks wilde doen maar wel wist ik dat ik in allebei de ooglooks de glitterkleuren wilde gebruiken. In mijn eerste look heb ik uit de eerste rij de derde kleur gebruikt, uit de middelste rij de 1e kleur gebruikt. En uit de derde rij heb ik de middelste (glitter) en de laatste kleur gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik uit de eerste rij de eerste kleur gebruikt (glitter). Uit de middelste rij heb ik de eerste twee kleuren gebruikt. En uit de derde rij heb ik de laatste kleur gebruikt.

Ik ben eigenlijk wel erg tevreden over het palette, het is jammer dat ik de glitters niet zo mooi kan vastleggen als dat ze in het echt zijn. Helaas heb ik wel wat negatieve verhalen over deze collectie gehoord. Ik denk dat de ervaring van het palette (en de collectie) aan je eigen verwachtingen ligt. Ik verwachtte eerlijk gezegd niet dat ik creaties ermee kan maken zoals bijv met een Glamlite palette. Wel verwachtte ik dat ik mooie dagelijkse en mooie glam looks ermee kon maken. En daarvoor is dit palette gewoon onwijs geschikt en wat mij betreft ook een echte aanrader!

 

 

Kaviar Gauche highlighter

Ik twijfelde even over de Kaviar Gauche highlighter omdat ik meestal de lichtste zilveren varianten koop. Maar tijdens het swatchen vond ik deze highlighter zo mooi dat ik hem niet kon laten liggen. De buitenkant van deze verpakking is ook weer een echte eyecatcher met de gouden rand en glitters. De binnenkant bevat ook weer een mooie ruime spiegel. En natuurlijk de prachtige highlighter met een zachte rosetint en zijdezachte textuur. De highlighter heeft een advies verkoopprijs van €5,99.

 

Kaviar GaucheKaviar Gauche Kaviar GaucheKaviar Gauche

 

Swatches

Ik ben echt onwijs tevreden over deze swatch. De pigmentatie is echt onwijs goed voor zo een goedkope highlighter maar je heb ook erg weinig nodig. Daarnaast voelt de highlighter erg zacht aan en smeerde het als het ware uit als boter. Het is dus geen highlighter met grove deeltjes.

 

 

Make-up look

Natuurlijk heb ik de highlighter ook gebruikt in mijn make-up look met het palette. Ik heb de highlighter aangebracht op mijn neusbrug, een klein tipje boven mijn bovenlip, een beetje op mijn kin en natuurlijk op de jukbeenderen. Ook gebruik ik altijd wat highlighter aan de binnenkant van mijn oog en onder mijn wenkbrauwen. Dit laatste ligt er wel aan of het palette een mooie kleur heeft hiervoor. Ik ben echt meer dan tevreden over deze highlighter en zit er zelfs aan te denken om er nog eentje als reserve te halen.

 

Kaviar GaucheKaviar Gauche Kaviar Gauche

 

Wat vind jij van het Gaviar Gauche palette en de highlighter?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: