Deze maand heb ik volop Action masker reviews voor jullie! Vorige week schreef ik nog over de drie Serum sheetmaskers van The Beauty Dept. Vandaag heb ik vier kerst sheetmaskers voor jullie… Kom je gezellig meelezen?

 

Rendeer sheetmasker

De eerste van de vier kerst sheetmaskers is de rendeer variant. Uiteraard kan Rudolph de rednose rendeer niet ontbreken als het om kerst gaat. En met dit sheetmasker kunnen we op nog vollere borst meezingen met het bekende kerstnummer. Het masker zelf bevat onder andere Hyaluron en heeft voornamelijk een verfrissend en hydraterend effect. Deze sheetmaskers zijn ook voornamelijk fun maskers dan dat ze echt waanzinnig veel zullen doen. Maar dat maakt ze er niet minder leuk op.

 

Kerst sheetmaskers

 

Santa Claus sheetmasker

Het tweede kerst sheetmasker is de kerstman oftewel Santa Claus variant. Het masker bevat onder andere sinaasappel extracten en heeft een verfrissende en hydraterende werking. En hoe schattig ziet deze verpakking er eigenlijk uit!! Zelf vind ik de rendeer en de kerstman variant ook wel echt de leukste van de vier.

 

Kerst sheetmaskers

 

Snowman sheetmasker

Natuurlijk kan een sneeuwpop (snowman) niet achterblijven. Wanneer er veel sneeuw ligt in de winter maanden, bouwen we er altijd wel eentje op toch. Jong of oud! De snowman variant bevat onder andere perilla blad extracten. Dit staat erom bekend een diep reinigende werking te hebben.

 

Kerst sheetmaskers

 

Penguin sheetmasker

De laatste variant is deze schattige penguin. Dit masker bevat onder andere Tea Tree Olie welke er ook om bekend staat een diep reinigend effect te hebben. Alle vier de kerst sheetmaskers zijn vegan en bij de Action te koop voor een super leuk prijsje van €0,69. Gun jezelf dus even lekker de verwentijd met een maskertje of wellicht is het juist wel een leuk idee voor een girls night met deze leuke printjes…

 

Kerst sheetmaskers

 

Welke print zou jij het liefste willen gebruiken van deze kerst sheetmaskers?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: