Deze kersteditie 2020 staat zeker wel bovenaan als mijn meest favoriete Jouwbox van 2020. De box bevat alles wat je nodig heb qua gezondheid en beauty. Er zitten zowel een aantal bekende producten in als een aantal nieuwe waar ik erg benieuwd naar ben. Lees je mee?

 

Oolaboo super foodies face cleansing bar

Van het eerste product uit de kersteditie 2020 Jouwbox werd ik dus echt super enthousiast. Het merk Oolaboo is ook een merk wat ik al meer wilde ontdekken en een face cleansing bar is altijd wel fijn om in huis te hebben. Ik vind ook super leuk dat de Jouwbox een goede mix aan producten heeft die ook voor beauty lovers zijn. Het eerste wat mij opviel aan deze facial bar was de kokosnoot geur en dat blijkt ook te kloppen want er zit onder andere kokosolie en vitamine E in. De Oolaboo face cleansing bar heeft een losse verkoopwaarde van €14,95.

De Jouwbox is te koop in een eenmalige variant voor €49,95 wil je de Jouwbox elk kwartaal ontvangen betaal je €39,95 per box!

 

Kersteditie 2020

 

We love the planet – Luscious lime deodorant stick

Van we love the planet heeft al eerder deodorant in de box gezeten. Mijn persoonlijke voorkeur heeft wel meer een stick zoals deze dan de potjes omdat het makkelijker in gebruik is. De geur luscious lime is overigens echt super lekker! De deodorant heeft een losse verkoopwaarde van €9,95.

 

Kersteditie 2020

 

Mudmasky serum infused eye cream

Mudmasky zit in bijna elke Jouwbox en hier heb ik zeker niks over te klagen. Deze eye cream vind ik wel een van de leukste tot nu toe want ik heb persoonlijk altijd veel last van donkere kringen onder mijn ogen. Ik ben erg benieuwd wat deze eye cream hiervoor kan doen. Mudmasky is wel altijd wat prijziger maar het is het ook altijd wel waard. Deze eye cream heeft een losse verkoopwaarde van €49,-

 

Kersteditie 2020 Kersteditie 2020

 

EXTRA – Mudmasky facial detox purifying recovery masker

In deze kersteditie 2020 Jouwbox zit dit keer een klein kerstcadeautje namelijk het Mudmasky facial detox recovery masker. Het bevat onder andere drie soorten kleien en Matcha thee. De verpakking van 15 ml heeft een losse verkoopwaarde van €19,-

 

Kersteditie 2020

 

Piroche cosmetiques hand & body wash

Ook het merk Piroche cosmetiques heb ik vaker in de Jouwbox gezien en ik vind het ook altijd erg leuk om hier weer nieuwe producten van te ontdekken. Dit keer zit er een handzeep en douchegel in 1 in. De geur past heerlijk bij deze periode en ruikt zowel kruidig als fris. Een tube van 100 ml heeft een losse verkoopwaarde van €15,-

 

Kersteditie 2020

 

Alteya organics biologisch rozenwater

Over rozenwater hoor is zowel positieve als negatieve verhalen. Ik ben erg benieuwd hoe deze van Alteya organics gaat bevallen. Rozenwater kan onder andere goed zijn voor eczeem, hydrateren en kalmeren. Het zou ook goed kunnen werken bij een geïrriteerde hoofdhuid dus ik ga dit ook voornamelijk op mijn rode plekjes van psoriasis uitproberen. De losse verkoopwaarde van deze 60 ml verpakking is €4,95.

 

Kersteditie 2020

 

Puur Mieke bakbananenmeel

Eigenlijk zijn we ons niet bewust hoe goed het eigenlijk voor ons lichaam kan zijn om minder gluten te gebruiken. Met deze bakbanenenmeel kun je onder andere brood, taart, pannenkoekjes en koekjes mee bakken. Ik heb hier zelf kaneelpannenkoekjes mee gemaakt in combinatie met de kaneel en almond drink uit deze kersteditie 2020 Jouwbox. De pannenkoekjes waren heerlijk, wel erg machtig en vullend maar dit is uiteraard positief want je kan er zeker wel een ochtend en middag op doen. De verpakking van 200 gram heeft een losse verkoopwaarde van €3,99.

 

Kersteditie 2020

 

Rude health almond drink

Ik hoor steeds meer over onder andere almond melk (almond drink) en omdat onze dochter Isabelle koemelkallergie heeft en ik zulke producten ook meer aan het ontdekken. Almond drink bestaat namelijk uit gemalen amandelen, rijst, bronwater uit de bergen en zonnebloemolie. Met deze almond drink kun je onder andere pannenkoeken en kaneelkoekjes maken of natuurlijk gewoon lekker opdrinken. Deze verpakking van 250 ml heeft een losse verkoopwaarde van €1,69

 

Kersteditie 2020

 

Het balauwe huis ceylon kaneeel

Ik ben gek op kaneel en vind het heerlijk in pannenkoeken, koekjes maar ook op een cappuccino of bij een warme chocomelk. Deze Ceylon kaneel van het blauwe huis is afkomstig uit Ceylon, Sri Lanka. Deze verpakking heeft een losse verkoopwaarde van €2,11 wat een erg goede prijs is voor goede en eerlijke kaneel.

 

Kersteditie 2020

 

We smyle non fluoride tabs

Een tijdje geleden schreef ik al een review over tandpasta tabletten en ondanks dat het voor veel nog een beetje vreemd is vind ik het zeker wel een goed alternatief. Het zorgt er namelijk voor dat er wel 1,5 miljoen aan plastic tubes per jaar niet meer in de oceaan belanden. De tandpasta tabs zijn vegan, en bevatten geen fluoride. Is je potje bijna leeg? Dan kun je deze bijvullen met de refill sachets. Een verpakking van 40 ml heeft een losse verkoopwaarde van €5,99. Met de code Jouwbox20 krijg je 20% korting op wesmyle.

 

Kersteditie 2020 Kersteditie 2020

 

Olive art biologische olijfolie Latzimas

Ik heb deze Latzimas olijfolie al eens eerder in een Jouwbox gehad en ik was blij om deze weer te zien. Ik heb zelf een voorkeur aan olijfolie tijdens het koken in plaats van boter. Ook vanwege Isabelle haar koemelkallergie maar ook vanwege de smaak. Deze olijfolie is 100% biologisch en direct na het persen in het glas gebotteld. De olijven voor deze olijfolie komen van het Koroneiki ras. Deze fles van 250 ml heeft een losse verkoopwaarde van €6,95

 

Kersteditie 2020

 

Reboot je gezondheid in 24 uur boek

Het reboot je gezondheid in 24 uur boek is geschreven door Joel Goudsmit. Het boek neemt je mee op je dagelijkse gewoontes en rituelen vanaf het wakker worden tot het weer slapen gaan. Wellicht kun je wat tips erin vinden om je gezondheid nog meer te verbeteren. Zoals je ontbijt bijvoorbeeld of de ingrediënten van je doucheproducten? Je vind het allemaal in dit boek en ik ga het zeker lezen en zoveel mogelijk proberen toe te passen. Het boek heeft een losse verkoopwaarde van €20,-

 

Kersteditie 2020

 

Tea by me Nederlandse van gogh thee

Ik ben wel een echte thee leut en sinds ik geen suiker meer in mijn thee gebruik proef ik nog meer de heerlijke smaakjes. De van gogh thee is een groene thee en bevat onder andere rustgevende goudsbloemblaadjes, aromatische lavendel en sprankelende korenbloemen. De verpakking heeft een losse verkoopwaarde van €3,99.

 

Kersteditie 2020Kersteditie 2020

 

Welk product vind jij het leukst uit deze kersteditie 2020 Jouwbox?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: