Christmas is coming! En dat betekend ook dat make-up merken met kerstcollecties uitkomen. Het Revolution Pro all that glistens trok gelijk mijn aandacht vanwege de mooie kleuren glitters erin en schreeuwt gewoon kerst.

 

All that glistens

Mocht je net zoveel van kerst houden als mij dan ben je met dit palette op de goede weg  voor mooie kerstlooks. Het palette ziet er van buiten al geweldig uit maar van binnen is het helemaal een feest! Het palette bevat in totaal 17 oogschaduw kleuren en 1 base helemaal links onderin. Dit is iets wat Revolution pro ook in het vorige palette had, de new neutral. De kleuren hebben een matte, een shimmer of een glitter finish. Het palette is onder andere bij Boozyshop en Beautybay te koop voor ca €12,95

 

kerstlooks kerstlooks

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Hover, Burst, Glitch, Radiate (glitter), Tremor en Ignite. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Gilt (glitter), Blinked, Spangled (glitter), Clink, Covered en Rocket (glitter). De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Based (dit is de base), Storm, Banner (glitter), Yield, Sleet en Glare (glitter).

In de swatches spreken de glitters mij voornamelijk aan natuurlijk, sommige kleuren komen niet helemaal mooi tot zijn recht met het swatchen maar vond ik wel erg mooi in de make-up look.

 

Kerstlooks

De eerste look is een smokey look. Hiervoor heb ik de kleuren Tremor, Ignite, Glitch, Covered en Glare gebruikt. De tweede kerstlook is vooral groen en hiervoor heb ik de kleuren Yield, Storm en Spangled gebruikt. Voor de derde en laatste kerstlook heb ik de kleuren Clink, Blinked, Sleet en Radiate gebruikt. Ik heb de glitters Rocket (rood), Gilt (goud) en Banner (lichtroze) nog niet gebruikt, hier wil ik nog looks mee gaan maken welke op instagram gepost zullen worden.

 

kerstlooks kerstlooks kerstlooks

 

Welke kerstlook vind jij het leukst?

6 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: