Khaki palette van de Huda Beauty haze palettes

Het laatste palette uit de Huda Beauty Haze collectie is het Khaki palette. Afgelopen week heb ik al het Sand palette en het Purple palette laten zien. Overigens is dit niet de laatste Huda Beauty blog die ik gepland heb staan. Ik heb er namelijk 4 ingepland staan voor de nieuwe Browns collectie. Kom je voor nu alvast deze meelezen?

 

Khaki palette

Het laatste palette uit de Haze collectie is dus het Khaki palette. Ik ben echt gek op Khaki kleuren dus ook met dit palette was ik weer echt super super blij. De buitenkant ziet er op het eerste blik alweer super uit. Het is ook helemaal naar mijn smaak! Ook de binnenkant ziet er eigenlijk weer heel erg goed uit. Maar ook hier had ik het liefst weer de twee bruine kleuren uit de onderste rij in meer Khaki kleuren willen zien. Bruine tinten zijn er namelijk al genoeg in andere palettes. Toch ben ik verder wel blij met het palette en is de verhouding van 5 mattes en 4 shimmers weer helemaal top. Ook het Khaki palette is bij The Beauty Editor te koop voor €26,-

 

Khaki paletteKhaki palette Khaki paletteKhaki palette

 

Swatches

Ook het Khaki palette bevat geen namen en daarom gebruik ik voor de eerste rij weer de namen A1, A2 en A3. De tweede rij bevat de kleuren B1, B2 en B3. Deze tweede rij vind ik overigens het mooist! De derde rij bevat de kleuren C1, C2 en C3. De swatches zien er weer mooi en vooral goed gepigmenteerd.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: B1 (matte), B2 (matte), C1 (matte), C3 (matte) en B3 (shimmer). En voor mijn tweede make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: B2 (matte), B3 (shimmer) en A1 (shimmer). Voor het eerst sinds een tijdje ben ik weer tevreden over mijn cut crease. Maar dit ook voornamelijk dankzij de geweldige shimmer welke echt goed gepigmenteerd is en eigenlijk geen fall-out heeft. Ik kan dit palette zeker aanraden!

 

 

Wat vind jij van het Khaki palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.