Een tijdje geleden mocht ik al eens voor het Douglas testpanel een aantal Milu maskers testen. Dit keer mocht ik een Kiehl’s product testen namelijk de Kiehl’s pure vitality skin renewing crème.

 

Kiehls

Deze Kiehls (Kiehl’s) gezichtscrème bevat onder andere Manuka honing en ginseng wortel. De crème heeft een versterkende en revitaliseerde werking welke voor jeugdigheid en vitaliteit zou zorgen. Maar liefst 99,6% van de ingrediënten is uit natuurlijke oorsprong verkregen. De crème zit in een verzegelde pot welke ervoor zorgt dat de crème zijn kracht behoudt. Daarnaast is het ook nog eens hygiënisch.

 

kiehlskiehls

 

Werking Kiehls gezichtscrème

Het was eerst even puzzelen hoe de verpakking werkt maar je kan dus op het dekseltje ”sliden” waarna er een hoeveelheid crème omhoog komt. Je kunt het goed zelf doseren door vaker en steviger te ”sliden” Je kunt de crème iets verwarmen tussen je handen voor het aanbrengen maar je kunt het ook direct aanbrengen. Tijdens het aanbrengen maak je zachte circulerende bewegingen. Deze crème is overigens ook nog eens gezicht voor zowel de ochtend als in de avond.

 

Ik vind de crème persoonlijk wel iets prijzig ten opzichte van wat ik gewend ben. Maar het merk Kiehl’s heeft wel goede producten. De crème is onder andere bij Douglas te koop voor €66,29

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: