Kiehls x Glossybox limited edition

De Kiehls x Glossybox limited edition beautybox was een van de boxen waar ik mij enorm op verhoogde. Maar of ik nou zo tevreden ben… Kom je gezellig meelezen?

Kiehls x Glossybox limited edition

De Kiehls x Glossybox limited edition is een van de limited edition beautyboxen waar ik enorm naar uitkeek. Ik heb deze ook direct op het moment van lancering besteld. Of ik bij de unboxing nou gelijk zo weggeblazen was van de box kan ik helaas niet echt zeggen. De producten in de beautybox zijn namelijk allemaal van erg klein formaat. Wat wel een leuke touch is dat is de mooie beauty bag die erin zit…

 

Kiehls x Glossybox

 

Kiehls calendula foaming wash

Super leuk om iets uit de calendula lijn te krijgen omdat dat een van mijn favoriete lijnen is. De foaming wash heb ik nog niet uitgeprobeerd dus hier ben ik wel heel erg benieuwd naar. De fullsize variant van 230 ml is verkrijgbaar voor €35,-.

 

 

Kiehls midnight recovery cleansing oil

Dat er een aantal producten uit de Midnight recovery lijn inzitten vind ik zelf erg interessant omdat ik nog niets uit deze lijn geprobeerd heb. Zo onder andere deze cleansing oil waarmee je je gezicht kunt reinigen en de olie in een melk substantie veranderd. Een beetje zoals mijn favoriete Nivea cleanser dus. Ik ben hier wel echt heel erg benieuwd naar. Een fullsize variant van 175ml kost €37,-.

 

Kiehls x Glossybox

 

Kiehls crème de corps

In het Frans klinkt zo een body lotion wel net even iets luxer hé. Ik heb nog nooit een body lotion vn Kiehls uitgeprobeerd dus ik ga dat zeker wel met plezier doen! De fullsize variant van 250 ml kost €33,-.

 

Kiehls x Glossybox

 

Kiehls powerfull strenght line reducing concentraat

Een hele mond vol maar dit concentraat/serum kun je zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken op de huid voordat je een verzorgende crème aanbrengt. De fullsize variant van 50 ml is verkrijgbaar voor €71,-.

 

Kiehls x Glossybox

 

Kiehls cleansing bar

Eigenlijk had ik een beetje het idee dat deze facial cleansing bar het enige fullsize product uit deze limited edition box is. Maar blijkbaar is de fullsize variant 100 gram wat dus zou betekenen dat deze box geen enkele fullsize product bevat. Voor een prijzige limited edition box vind ik dit toch wel heel erg jammer. Ik gebruik zelf wel heel erg graag een cleansing bar dus ben naar deze met onder andere Squalan wel heel erg benieuwd. De fullsize variant is verkrijgbaar voor €22,- wat eigenlijk nog best betaalbaar is.

 

Kiehls x Glossybox Kiehls x Glossybox

 

Kiehls calendula calming masker

het Calendula calming masker heb ik al eens geprobeerd en vind ik zelf echt heerlijk om te gebruiken. Het fijne aan het masker is dat het maar een inwerktijd van 5 minuten nodig heeft en niet 20 a 30 minuten zoals andere maskers. De fullsize variant van 28 ml kost €25,- wat ook nog een prima prijsje is om te betalen.

 

Kiehls x Glossybox

 

Kiehls Ultra facial crème

Gezichtscrème kun je nooit genoeg hebben wanneer je het net zo graag als mij gebruikt. Deze ultra facial crème is speciaal geschikt voor de ochtend na het reinigen van de huid. De fullsize variant van 50 ml is verkrijgbaar voor €33,-. Dit vind ik zelf nog best betaalbaar voor het merk Kiehls en te vergelijken met sommige andere merken.

 

Kiehls x Glossybox

 

Kiehls midnight recovery cloud cream

Deze crème kun je ca 2 uur voor het slapen gaan aanbrengen om het beste effect te hebben. Na 7 dagen begin je effect te zien van de crème en zal de huid frisser en stralender eruit komen te zien. De losse verkoopwaarde van een fullsize 50 ml variant is €54,-.

 

Kiehls x Glossybox

 

Kiehls midnight recovery concentraat

Voor mijn gevoel is zo een 4 ml verpakking iets wat je gratis bij een bestelling krijgt en niet iets wat als product gerekend hoort te worden. Je kunt de midnight recovery concentraat gebruiken ’s avonds voordat je de crème aanbrengt. Een fullsize variant van 50 ml is verkrijgbaar voor €75,-.

 

Kiehls x Glossybox

 

Kiehls skin strengthening super serum

Hier heb ik een beetje hetzelfde gevoel over als ik hierboven al vertelde. Toch ga ik het serum zeker wel gebruiken en ben ik erg benieuwd of ik met deze 4 ml al resultaat ga zien. De fullsize variant van 50ml is verkrijgbaar voor €91,-.

 

Kiehls x Glossybox

 

Welk product zou jij het liefst willen ontvangen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.