Vandaag gaat maskerdonderdag over een masker wat ik al een hele tijd geleden met Black Friday heb gekocht. Bij de Kiko was er toen 3 halen + 3 gratis. Ik heb onder andere dit bubble maker masker toen gekocht.

 

Het is voor mij de eerste keer dat ik een masker van Kiko Milano ga proberen en ik ben dan ook erg benieuwd, gezien ik hun make-up producten en dan vooral de nagellak erg goed vind.

Het Bubble masker is een zuiverend gezichtsmasker in de vorm van een doek (textiel). Het masker is voor eenmalig gebruik, en is verrijkt met een plantaardige koolstof waardoor er met lucht contact belletjes ontstaan. Voor een matterend effect is het belangrijk het zakje voor het gebruik even te kneden. Het masker heeft een inwerktijd van 10-15 minuten nodig.

 

 

Ik wist niet precies wat ik van dit masker kon verwachten

Bij het uitpakken van het masker zag ik wat schuim op het masker en bij het opdoen rook het erg naar zeep. Het masker was even wennen omdat ik continue bubbeltjes schuim onder het masker voelde, maar het was geen onaangenaam gevoel. Net zoals de meeste doekmaskers vond ik ook deze iets te nat en heb ik een paar druppeltjes uitgeknepen, zodat me nek niet helemaal nat druppelde.

 

Nadat de 15 minuten voorbij waren heb ik het masker eraf gehaald

Ik voelde nog steeds wat bubbeltjes schuim op mijn gezicht deze heb ik ingemasseerd. Mijn huid voelde erg strak, maar ik zag wel een duidelijk verschil op mijn huid. Het is geen masker wat onwijs zal helpen tegen onzuiverheden en poriën maar wel een verfrissend zuiver effect geeft. Het effect is natuurlijk niet blijvend, maar mocht je 2-3 keer per week een masker gebruiken heb je er zeker baat bij.

Het masker kost €3,95

 

kiko bubble maker

 

Heb jij al eens een gezichtsmasker van Kiko geprobeerd?

Mijn vorige maskerblog lezen? Dr van der Hoog macaron masker.

10 Reacties

  1. […] Kiko Milano, black friday haul blog. Ik heb al een review gemaakt over het oogschaduw palette, het bubble maker masker en de urban sheen lipgloss crayons. Deze blog gaat over de metallic lipsticks die ik […]

  2. Wow, wat een fijne Black Friday actie! Ik had nooit gezien dat ze bij Kiko ook maskers verkopen. Ik zal er eens op letten de volgende keer!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: