Intussen is dit alweer mijn vierde Kiko Milano, black friday haul blog. Ik heb al een review gemaakt over het oogschaduw palette, het bubble maker masker en de urban sheen lipgloss crayons. Deze blog gaat over de metallic lipsticks die ik gekocht.

 

Kiko Milano – Metallic lipstick

Tijdens de black friday had Kiko Milano een sale en ook nog eens een 3 kopen + 3 gratis actie. Ik heb in totaal vijf kleuren lipsticks gekocht van €1,00 per stuk. Ik heb de kleuren 01, 02, 03, 04 en 05. De lipsticks zijn nu overigens nog steeds te koop maar weer voor de normale prijs van €5,95 in tien verschillende kleuren.

 

kiko metallic

 

Kiko metallic No1

Dit is een kleur die ik misschien niet zo snel als lipstick zou kopen, maar uiteindelijk ben ik er toch erg tevreden mee. De swatch op mijn hand was echt een onwijze glitter overgloed wat ook meer zilver overkwam dan het spierwitte als je de lipstick op het eerste aanzicht bekijkt. Over de lipswatch ben ik ook erg tevreden, ik vind de lipstick prima te gebruiken als je geen donkere (glitter) kleur wilt gebruiken, maar wel iets opvallends. Ook vind ik de lipstick mooi om als topcoat te gebruiken.

kiko metallic

 

Kiko metallic No2

Deze kleur is wat meer nude en bevat op het aanzicht ook veel minder glitters dan No1. Bij de swatch op mijn hand zie je mooi de shimmer van deze lipstick erin terug komen. Op mijn lipswatch is de metallic nog veel meer terug te zien. Ik viind deze kleur in ieder geval erg mooi.

kiko metallic

 

Kiko metallic No3

Deze kleur is voor mij iets donkerder dan dat ik normaal zou kopen. Sinds ik mijn haar iets donkerder geverfd heb merk ik wel dat ik zulke kleuren iets beter kan dragen dan met mijn eigen blonde lokken. Op de hand swatch vind ik de kleur iets donkerder overkomen dan wanneer ik de kleur op mijn lippen swatch.

kiko metallic

 

Kiko metallic No4

Deze kleur vind ik dan weer erg mooi, zowel de swatch op mijn hand als op mijn lippen bevalt mij erg goed. Deze lipstick heeft een soort perzik achtige laag die je in de gloed terugziet. Deze lipstick zal zeker een van mijn favorieten uit deze 5 zijn.

kiko metallic

 

Kiko metallic No5

Een vrij donkere kleur voor mij, met wat herfstachtige oranje/rood tinten erin. Op mijn hand swatch vind ik wat meer de oranje tinten erin terug zien en op mijn lip swatch wat meer de rood tinten. Ik vind de kleur erg mooi maar voor een dagelijkse overdag look zou ik deze niet snel dragen.

kiko metallic

 

Mijn favouriete kleur

Als ik er één zou moeten kiezen van deze vijf is dat toch wel nummer twee. Ik vind alle lipsticks een erg goede pigment hebben, met maar een laag is deze lipstick al erg dekkend door de hoge pigmentatie in deze lipsticks. De metallic shimmer spreekt mij erg aan, hoewel ik ook erg fan ben van matte lipsticks vind ik dit toch ook erg mooi. Voor een prijsje van €1,00 waren ze natuurlijk erg leuk maar ik zou er ook zeer zeker €5,95 voor betalen.

 

kiko metallic

 

De metallic lipsticks bevatten de volgende ingrediënten:

Polybutene * Diisostearyl Malate * Tridecyl Trimellitate * Hydrogenated Polydecene  Polyethylene * Mica * Hydrogenated Coco-Glycerides * Synthetic Fluorphlogopite * Cera Microcristallina * Octyldodecyl Stearoyl Stearate * Calcium Aluminum Borosilicate * Clacium Sodium Borosilicate * OCtyldodecanol * Silica Tin Oxide * Tocopherol * Lecithin * Ascorbyl Palmitate * Glyceryl Stearate * Glyceryl Oleate * Citric Acid *

 

De metallic lipsticks kunnen eventueel ook nog de volgende ingrediënten bevatten:

CI-15850 (Red 7 lake, red 6) * CI-19140 (Yellow 5 lake) * CI-42090 (Blue 1 lake) * CI-45410 (Red 28 lake) * CI-75470 (Carmine) * CI-77491, CI-77492, CI-77499 (Iron oxides) * CI-77891 (Titanium Dioxide) * Contains carmine as a color additive.

 

Wat vind jij van de metallic lipsticks? Welke kleur is jou favoriet?

7 Reacties

  1. Ik doe een lichtcorrectie en filter erover in lightroom maar het lukt alleen als het daglicht ook goed was anders blijft het wat grijzig de achtergrond

  2. Mooie foto’s heb je gemaakt! Hoe krijg je de achtergrond zo wit? Leuke kleurtjes trouwens 🙂

  3. Deze lippenstift doet z’n naam wel echt eer aan zeg. Het oogt ook echt metallic.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: