Deze maskerdonderdag bevat niet een maar twee heerlijke maskertjes van de Kiko. Het eerste masker is een eye-contour masker en het tweede masker is voor je volledige gezicht. Voor ieder wat wils dus!

 

Kiko Milano fall 2.0 Eye contour mask

Het Kiko Milano Eye contour mask  is een kanten masker met hydrogel welke de huid weer energie geeft en een anti vermoeidheidseffect heeft. Om het masker te gebruiken moet je twee beschermlaagjes gebruiken  waarna je het kunt aanbrengen. Laat het masker minimaal 15 tot maximaal 20 minuten intrekken en masseer de restantjes in de huid totdat het volledig geabsorbeerd is. Het Kiko eye contour mask kan ik momenteel online niet meer vinden, maar ik heb er destijds €1,95 voor betaald.

Ik vind het eye-contour mask erg prettig, het masker is van een soort siliconen materiaal gemaakt wat erg prettig voelt op de gevoelige huid onder de ogen. Na de verstreken 20 minuten was het masker ook droog geworden, dus mijn huid heeft het masker goed opgenomen. Mocht ik dit masker weer eens in het assortiment tegen komen zou ik het zeker opnieuw aanschaffen.

 

kiko milano

 

Kiko Milano make me glow sheet mask

Het make me glow sheet masker is een volledig gezichtsmasker. Zoals de naam al doet vermoeder geeft het masker je huid na gebruik een heerlijke glow. Het masker moet voor gebruik in de verpakking even gekneed worden waarna je het kunt aanbrengen. De inwerktijd ligt tussen de 20 en 30 minuten. Hierna kun je het masker verwijderen en de restantjes zachtjes inmasseren.  Het Kiko make me glow masker kost normaal €3,95 maar is nu online in de sale voor €1,95

Ook dit masker is zeker fijn om te gebruiken alleen vind ik een inwerktijd van 30 minuten zelfs als maskerfan wel erg lang met een doekmasker. Vooral omdat je dan ook wat beperkt bent in je bewegingen anders glijd het masker eruit. Het nadeel tov het eye contourmasker vind ik dat de textielen gezichtsmaskers eigenlijk altijd iets te nat zijn.

 

kiko milano

 

Waarvoor zou jij gaan? Voor de eye contour mask of voor een volledige sheet mask? Interesse in meer maskertjes van de Kiko? Lees dan de Kiko green me on-the-go masker blog terug.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: