Ik heb al eerder een aantal producten van mijn Kiko Milano black friday haul laten zien. Zo heb ik al een review gemaakt over het oogschaduw palette en over het bubblemaker masker. Deze blog gaat over drie lipglosses die ik gekocht heb, maar dan in een bijzondere vorm, namelijk een krijtje.

 

Kiko urban sheen crayon

Tijdens de black friday sale was ik helemaal losgegaan, omdat alles in de uitverkoop was en ook nog eens 3 halen + 3 gratis. Deze urban sheen crayon waren afgeprijst voor €1,00 per stuk maar waren uiteindelijk helemaal gratis omdat ik ook 3 nagellakjes gekocht had van €1,00 per stuk. Omdat het natuurlijk een drukte op de site was waren de crayons alleen nog in drie kleuren beschikbaar:

  • 02 Vibrant camellia
  • 05 Dainty tulip
  • 06 Fiery poppy

 

kiko urban sheenkiko urban sheen

 

Vibrant camellia, Dainty tulip en Fiery poppy

Ik vind alledrie de kleuren erg mooie en elk voor verschillende gelegenheden. De vibrant camellia is het lichtste qua kleur en mooi voor een naturel look. De Dainty tulip is een wat fellere kleur roze maar zeker niet too much voor een overdag look. De Fiery poppy is voor mij een kleur die ik echt op speciale gelegenheden of ’s avonds zou dragen. De kleur is mooi dieprood en heel mooi te dragen. Met rode lipstick heb ik soms nog wel eens ”ruzie” tijdens het aanbrengen, de crayons zijn super eenvoudig om aan te brengen.

 

kiko urban sheen
Vibrant camellia
Vibrant camellia
kiko urban sheen
Dainty tulip
Dainty tulip
Fiery poppy
Fiery poppy

Ik vind de crayons wel erg fijn in gebruik en mooi in kleuren

Maar de houdbaarheid van de glosses is helaas maar erg kort, met een uurtje is de kleur al redelijk verdwenen en na wat drinken of eten is de kleur al helemaal weg. Een ander nadeel vind ik ook dat het echt maar een kleine hoeveelheid is. Ik zat eerst als een gek aan het krijtje te draaien, maar het is echt alleen het ”puntje” wat erop zit. Voor de sale prijs vind ik dit absoluut niet verkeerd, maar de normale prijs zal ik er daardoor minder snel voor betalen.

 

kiko urban sheen
Van onder naar boven: Vibrant camellia, Fiery poppy & Dainty tulip

 

De crayons bevatten de volgende ingrediënten:

Hydrogenated Polyisobutene * Bis-Diglyceryl * Polyacyladipate-2 * Squalane * Bis-Henyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate * Polyethylene * Caprylic/Capric Triglyceride * Triisostearin * Diisostearyl Malate * Cera Microcristallina * Trimethylpropane Triethylexanoate * Mica * Pentaerythrityl Tetraehylhexanoate * Polyamide-3 * Disteardimonium Hectorite * Propylene Carbonate * Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate * Tocopherol *

 

De crayons kunnen eventueel ook nog de volgende ingrediënten bevatten:

CI-77891 (Titanium Dioxide) * CI-77491, CI-77492, CI-77499 (Iron Oxides) * CI-15850 (Red 6, red 7 lake) * CI-19140 (Yellow 5 lake) * CI-15985 (Yellow 6 lake) * CI-42090 (Blue 1 lake) * CI-45380 (Red 22 lake) * CI-45410 (Red 28 lake) *

 

Wat vind jij van de Urban sheen crayons? Welke kleur zou jou favoriet zijn?

16 Reacties

  1. Persoonlijk vind ik de rode je het mooist staan. Meer vrouwelijk denk ik.

  2. Ik heb deze ook ooit willen kopen, maar eigelijk nooit meer gedaan. Kleuren zijn heel fris en zomers, maar wel zonde dat ze er zo snel af gaan.

  3. Ik vind ze allemaal mooi, maar de middelste het allermooist. Wel jammer dat ze kwalitatief zoveel minder zijn!

  4. Ik vind de kleuren heel mooi! Krijtjes ben ik alleen nooit fan van, ik vind dat zo’n gedoe om op te krijgen en ook vooral om hem helemaal te gebruiken… Maar voor sulke mooie uitverkoop prijzen is het prima te doen ja haha

  5. Ik vind ze heel grappig! En de kleuren zijn ook mooi bij jou zie ik!

  6. Ik ben gek op Kiko. Vooral de highlighter van de herfst collectie, glitter liner en mascara gebruik.ik vaak. Ik denk niet dat ik een van deze drie zou kopen. Het zijn niet zo mijn kleuren. Jou staan ze prachtig.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: