In mijn vorige Kiko bubble maker masker review vertelde ik over mijn grote Haul bij de black friday van kiko Milano cosmetics. Alles was toen in de sale en ook nog eens 3 halen + 3 gratis. Ik heb toen 2 oogschaduw palettes, 4 lipstick palettes, 2 maskers, 5 lipsticks, 3 lipgloss en 7 nagellak gekocht. Dit alles voor iets minder dan €30,00

 

Deze review gaat over het oogschaduw palette nummer 3

Ik heb 2 Kiko palettes gekocht tijdens de black friday sale, omdat de kleuren mij erg aanspraken. In het palette zitten 6 verschillende kleuren. 3 van de kleuren zijn matte en 3 van de kleuren bevatten glitters. Er zijn 2 lichte tinten, 2 medium tinten en 2 donkere tinten.

 

kiko oogschaduw palettekiko oogschaduw palette

 

Ik ben erg tevreden over het palette

Ik heb het palette nu inmiddels al 5 keer gebruikt waarvan 3 keer voor een instagram ooglook post. Het palette heeft een zeer goede pigmentatie. Ook heeft de oogschaduw weinig tot geen fall-out. De glitter oogschaduw heeft wel iets fall-out, maar dit is met bijna elke glitter oogschaduw. De kleuren blenden goed met elkaar. Dus mijn conclusie is dan ook dat het palette een werkelijk pareltje is.

 

kiko oogschaduw palette

 

Ik heb de volgende ooglooks met het palette gemaakt

 

kiko ooglook 1

kiko oogschaduw palette

 

Het palette heb ik gekocht voor €3,85 in de sale (dit was met 50 of 70% korting, hierin is de 3 + 3 van de black friday nog niet verwerkt). Ik zag dat het palette inmiddels niet meer online bij Kiko te koop was, maar wellicht nog wel in de winkel.

Wat vinden jullie van Kiko cosmetics palette? Hebben jullie ook tijdens de 3 + 3 black friday sale ingeslagen?

 

Inmiddels staan er meer Kiko blogs online over de black friday sale haul. Onder andere de urban sheen crayons, en de metallic lipsticks.

20 Reacties

  1. […] dit alweer mijn vierde Kiko Milano, black friday haul blog. Ik heb al een review gemaakt over het oogschaduw palette, het bubble maker masker en de urban sheen lipgloss crayons. Deze blog gaat over de metallic […]

  2. Ik vind de laatste drie kleuren wel mooi maar de andere spreken mij niet zo aan en daarom zou ik het zelf niet kopen maar ziet er wel goed uit

  3. wat een prachtige palette zeg en zeker voor de prijs die je ervoor betaald hebt;) ben een groot fan van de kiko make-up niet alles vind ik even goed, maar de oogschaduw en de palettes ben ik vaak wel over te spreken!

  4. Wat een leuk palette is dit! En die black friday sale moet ik onthouden want bij kiko is het precies een top deal! 😉

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: