Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Shoppen

Kiko unlimited double touch lipglosses

Ik koop dus regelmatig, of eerlijk gezegd teveel bij de KIKO. Zo heb ik al een aantal reviews kunnen maken door mijn onwijs grote black friday haul (3 kopen + 3 gratis) shopsessie kunnen maken. Deze twee producten heb ik recent aangeschaft (wel weer tijdens een 1 kopen + 1 gratis actie).

 

Kiko unlimited double touch liquid lip colours

De double touch liquid lip colour bestaat uit een vloeibare lippenstift en een lipgloss. De gekleurde lippenstift bevat een formule welke comfort geven en een goede hechting geven. De lippenstift bevat ook een speciale no-transfer textuur waardoor deze niet zou moeten uitlopen of uitdrogen. De lipgloss bevat een formule met een verzachtend effect welke de lippen ook nog eens een stralend en glazend effect geven.

 

double touch double touch

 

Kiko unlimited double touch liquid lip colour 101 Soft Rose

 

double touch double touch

 

Kiko unlimited double touch liquid lip colour 102 Satin Rose Beige

double touch double touch

 

Swatches en make-up look

Beide kleuren spreken mij erg aan en zijn ook zeker kleuren welke ik dagelijks zou gebruiken. 101 Soft rose is een soort perzik achtige kleur met een rose ondertoon. 202 Satin Rose beige is iets donkerder van kleur, maar nog vrij neutral om de deur mee uit te gaan. De swatches zijn overigens gemaakt zonder de lipgloss eroverheen. De lippenstift aanbrengen gaat vrij gemakkelijk met de brush applicator. Ik heb eerst 1 laagje laten opdrogen om daarna een 2e laagje te gebruiken en af te maken met de lipgloss. In het begin werden mijn lippen een beetje plakkerig, na +/- 3 minuten was het volledig opgedroogd en ook niet meer plakkerig. De kleur blijft mooi zitten en moest zelfs verwijderd worden met een make-up remover op olie basis.

 

Met kleur #101 Soft Rose
Met kleur #102 Satin Rose Beige

 

De lipglosses zijn te koop bij Kiko Cosmetics voor €8,95 per stuk. Volgens mij keeft Kiko vandaag ook weer Black Friday sale met 3 + 3 gratis, dus zeker even de moeite waard om te kijken (= geen reclame).

34 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: