Naast de boeken van Fajah Lourens komt er eerdaags ook Fajah Lourens Killerbody Food. Dit zijn onder andere deze heerlijke Repen welke ik al even heb voorgeproefd voor jullie. Benieuwd? Lees dan mee verder..

 

Killerbody  lemon cheesecake bars

Fajah Lourens is begonnen met Killerbody met een missie om iedereen gezonder, fitter en vooral gelukkiger geworden. Naast de boeken is het dan ook de juiste volgende stap om met Killerbody Food producten uit te komen. Ik denk dat iedereen het dan ook wel met mij eens is dat het soms heel lastig is om gezonde en bewuste producten voor gemakkelijker on the go te gebruiken. Deze nieuwe bars zijn eerdaags te koop via de website www.mkbmshop.nl maar ook te vinden in de schappen van de Jumbo en diverse kiosks en tankstations. Mocht je dus onderweg na het tanken trek hebben kun je ook voor een lekkere gezonde keuze gaan ipv die bounty bar! De Killerbody repen zijn verkrijgbaar in de twee soorten Lemon cheesecake en Chocolate brownie!

 

killerbodykillerbody killerbody

 

Mocht je nu denken high proteïne bars zijn alleen voor fanatieke sporters. Dan heb je dat dus mooi mis! Het slogan van Fajah Lourens is namelijk Killerbody for every body. Dus ook jij kunt van deze heerlijke repen genieten. Nu klinkt dit allemaal altijd erg mooi en weer een influencer die het mooi laat lijken. Maar omdat ik van mijn vorige zwangerschap graag nog wat kilootjes kwijt wil en mijn lichaam wat wil oppeppen voor een eventuele tweede zwangerschap heb ik de Killerbody bars zelf ook met een echt doel getest…

 

killerbodykillerbody killerbody

 

Killerbody chocolate brownie bars

Het is voor mij met de kleine en de drukte rondom de koemelkallergie periode niet altijd even gemakkelijk geweest. Ik ben dan ook vaak helemaal uitgebrand en uitgeput geweest en toen de tijd ook vaak voor gemakkelijke, snelle maar dus ongezonde keuzes gegaan. Persoonlijk heb ik altijd veel waarde aan voeding en sport gehad en dit wil ik natuurlijk graag weer oppakken. Ik wil natuurlijk wel zo lang mogelijk gezond blijven voor mijzelf en vooral voor mijn dochter. Mocht ik het nu tussen de middag druk hebben met Isabelle maak ik geen zak chips of chocolade reep meer open maar pak ik een Killerbody reep. De repen hebben een laag suikergehalte maar een hoog proteïne gehalte. En soms ben ik na een halve reep eigenlijk al voldaan en bewaar ik de andere helft voor later of de volgende dag.

 

killerbodykillerbody killerbody

 

Je snapt dat tijdens het fotograferen het water mij natuurlijk in de mond liep. Deze bars zien er namelijk ook echt gewoon super lekker uit! Vooral de Chocolate Brownie trok echt mijn aandacht en na het openbreken van de reep was ik eigenlijk nog meer geïnteresseerd haha. Ik heb deze dag echt een aantal uur product foto’s gemaakt dus ik had dan ook wel een hapje verdiend. Ik was eigenlijk wel verbaasd over de smaak. Het eerste wat ik vooral proefde was de chocolade. De reep heeft een soort crunchy bite waarna er echt een explosie van lekkere smaken volgt. Mijn man was eerst wat terughoudend maar neemt nu altijd naar zijn werk een Lemon Cheesecake mee ipv wat snoep uit de automaat te trekken. Uiteindelijk is het dus voor ons beiden een echt succes en ga ik de repen zeker vaker aanschaffen.

 

killerbodykillerbody killerbody

 

Op welke manier leef jij bewust?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

6 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: