Het KimChi Chic x Ketnipz Rainbow Sharts Palette was in een korte tijd een veelbesproken palette. Niet alleen om de prachtige kleuren binnenin. Maar ook de onwijs leuke en grappige tekeningen aan de buitenkanten. Maar vooral de grootte, want het palette is echt HUGE! Lees je mee?

 

KimChi Chic

Het KimChi Chic x Ketnipz Rainbow Sharts palette is een exclusieve samenwerking tussen KimChi Chic en Ketnipz! Het palette is een limited edition en bevat 18 pan! De kleuren hebben een matte of shimmer finish en zijn allemaal intens goed gepigmenteerd. Het palette is voor zowel neutrale dagelijkse looks te gebruiken als voor meer opvallende en extreme looks. Bovendien is het ook nog eens cruelty free! Dat is ook vaak wel wat ik zoek als ik een palette koop.

Het palette is bij Boozyshop te koop voor €27,95

 

Kimchi ChicKimchi Chic Kimchi ChicKimchi Chic

 

KimChi Chic x Ketnipz rainbow sharts palette

Ik vind de tekeningen van de voor en achterkant van het palette echt helemaal geweldig en hilarisch. Zoals je ook op de foto’s kunt zien is het palette wel echt huge. Bijvoorbeeld een Revolution Reloaded palette past er bijna wel drie keer in!!

 

Kimchi ChicKimchi Chic Kimchi ChicKimchi Chic

 

Swatches

De eerste rij bevat de volgende kleuren van boven naar beneden. Onyx, Burnt, Toast, Rust, Watermelon en Blueberry. De tweede rij bevat de kleuren Burgundy, Organza, Chocolate, Natural, Ocean Blue en Grape. De derde en laatste rij bevat de kleuren Penny, Champs, Copper, Silk, 24K en Rich.

Ik vond de zwarte kleur best heftig om mee te beginnen. De matte kleuren zijn wel erg goed gepigmenteerd tijdens het swatchen. Maar vooral van de laatste 8 kleuren, allemaal shimmers werd ik wel heel erg blij. Het leuke aan het palette is dat je er echt een onwijs mooie dagelijkse neutrale look mee kan maken. Maar door de paar fellere kleuren en goede shimmers erin ook echt extreme kan uitpakken. Kijk je hieronder mee naar de make-up looks?

 

 

Make-up look

Voor de eerste make-up look heb ik de kleuren Chocolate, Burnt, Toast, Natural, Silk en 24K gebruikt. Er zitten vrij veel bruintinten in waarmee je zowel een soft natural look kan maken als een wat meer glam make-up look. Voor de tweede make-up look ben ik de totaal andere kant op gegaan en gekozen voor de kleurrijke rechterkant. Op het ene oog heb ik alleen de kleuren Watermelon en Grape gebruikt en op het andere oog heb ik alleen de kleuren Blueberry en Ocean blue gebruikt.

Misschien valet het jullie de laatste tijd op dat sommige looks ineens eyeliner bevatten, dit is omdat ik hier meer wil mee gaan oefenen. Op de tweede make-up look is de lijn ook niet helemaal clean want het is enorm lastig om met een lui oog eyeliner op te doen haha.

 

 

Wat vind jij van het KimChi Chic palette?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: