Beauty,  Gezondheid,  Lifestyle,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Kindness & Pears lijn van The Body Shop

De derde en laatste special en limited edition lijn van The Body Shop is de Kindness & Pears lijn. Een heerlijke frisse en zoete geur welke er ook nog eens onwijs mooi uit ziet.

 

Kindness & Pears body yoghurt

Het eerste product uit deze heerlijke Kindness & Pears lijn van The Body Shop is de body yoghurt. Deze special/limited edition bevat onder andere een heerlijke zoete geur van sappige peren, zoete aardbeien en warme tonka bonen. Naast dat het fijn voor de huid is ruikt het dus ook echt nog eens heerlijk! Het brengt je eigenlijk gewoon helemaal in de kerst/feeststemming. En ondanks dat de kerstdagen er alweer net op zitten kun je er nog even lekker van door genieten. Een verpakking van de body yoghurt bevat 200 ml en kost €10,-

 

Kindness & PearsKindness & Pears

 

Kindness & Pears fragrance mist

Mocht je niet zo fan zijn van een parfum vind ik altijd de fragrance mist een mooi alternatief. De geuren zijn vaak iets minder sterk (maar wel erg lekker) en ze zijn ook heerlijk verfrissend om tussendoor te gebruiken. Bovendien neem je liever een fragrance mist mee onderweg dan een heel duur parfum flesje. De mist bevat een heerlijke zoete geur van peer, aardbei en warme tonkabonen. Een verpakking van 100 ml kost €12,- bij The Body Shop.

 

Kindness & Pears

 

Kindness & Pears handcrème

Een handcrème heb ik eigenlijk altijd wel mee onderweg maar ook altijd thuis liggen. Ik heb zelf snel droge handen vooral na het handen wassen, dus een klein puntje handcrème daarna kan al een enorm verschil maken. Naast dat de handcrème fijn is voor de handen zorgt het ook goed voor de nagelriemen! De crème bevat onder andere peren extracten uit Italië en deze handige verpakking bevat 30 ml voor €5,50.

 

Kindness & Pears

 

Kindness & Pears lip scrub

Het is alweer een tijd geleden dat ik een lip scrub van The Body Shop heb uitgeprobeerd, maar in deze koudere periode en daarbij sneller schralere lippen is het zeker een fijne uitkomst. De lip scrub is precies goed van formaat om mee te nemen in je tas of je jas zodat je het altijd bij de hand hebt net zoals de handcrème. Je gebruikt de scrub door een kleine hoeveelheid met je vingertop over je lippen heen te wrijven! Een Kindness & Pears lip scrub verpakking bevat 10 ml en kost €5,-

 

Kindness & PearsKindness & Pears

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: