action masker
Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Kleimasker revitaliserend, peeling en refresh

Deze maskerdonderdag bevat dit keer niet èèn maar drie maskerreviews.  Namelijk de drie kleimaskers van de Action. Namelijk de revitaliserende, peeling en refresh. Deze maskers zijn ook ideaal om te combineren (multi masking).

 

Het eerste masker is de revitaliserende kleimasker

Het kleimasker is geschikt voor de normale huidtype. Het belooft een diepe reiniging en absorbering van vet en talg. Dit masker heb ik als eerste van de drie geprobeerd. De structuur van het masker is erg fijn in gebruik, het masker smeert goed uit. Er is niet veel nodig voor je hele gezicht waardoor je lekker lang met het potje kan doen. Over het potje gesproken, ze zijn echt prachtig!

Ik heb al een tijdje last van een onderhuidse puist op mijn wang, welke maar niet uit wou komen. Tijdens het masker voelde ik deze best wel prikken, en jawel de volgende dag was de puist eruit gekomen. Het masker heeft mij dus absoluut goed gedaan.

 

kleimasker

 

Het tweede masker is een peeling kleimasker

Het masker is geschikt voor de normale huidtype. Het masker belooft vet en talg te absorberen voor een zachte en mooie huid.

 

kleimaskerkleimasker

 

Het derde masker is een verfrissend kleimasker

Het masker is geschikt voor de normale huidtype. Het beloofd voor een matte(re) huid te zorgen. Dit masker voelde iets stugger aan in de structuur. Het masker droogt vrij snel op waarna het wat strakker aanvoelt (maar niet ongemakkelijk). Het masker spoelt gemakkelijk af, de huid voelde na het gebruik zacht aan en zag er fris uit.

 

kleimaskerkleimasker

 

De gebruiksaanwijzing van de maskers is allemaal hetzelfde

Breng het masker gelijkmatig aan op een schone en droge huid met cirkelvormige bewegingen, zodat je huid ook nog eens gescrubt wordt (vermijdt hierbij ogen, lippen en haarlijn). Het masker heeft een inwerktijd van 5-10 minuten nodig, waarna je het kunt verwijderen met lauwwarm water.

De maskers zijn te koop bij de Action voor €2,49 per stuk. De maskers zitten in potjes met een inhoud van 50 ml.

 

Heb jij deze maskers al gezien en/of geprobeerd? Meer Action masker reviews lezen?

26 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: