De Kneipp sheetmaskers hebben een behoorlijke wereldreis gemaakt. Omdat ik sinds een tijd voornamelijk in Oostenrijk woon verstuurt mijn gastblogger Lotte regelmatig PR pakketjes naar mij door. Helaas kwam dit pakketje een lange tijd niet aan totdat het Lotte het pakketje ineens helemaal stuk terug kreeg! Gelukkig was het terecht en kon ik daarna alsnog genieten van deze heerlijke sheetmaskers. Lees je mee?

 

Kneipp Detox care sheetmasker

Het eerste Kneipp sheetmasker is een Detox care, het bevat onder andere Bamboe houtskool, Moringa extracten en Algen extracten. Het masker zorgt ervoor dat de huid wordt gezuiverd, gereinigd en wordt verzorgt. Het helpt dan ook erg goed als je extreme verontreinigingen heb welke gezuiverd moeten worden. Als finishing touch zorgt het masker nog voor een mooie glans van de huid en een zachtheid. De sheetmaskers van Kneipp zijn bij diverse verkooppunten zoals de Kruidvat of zoals bij ons in de buurt een Kneipp verkooppunt zelf. De sheetmaskers kosten €3 ,99 per stuk wat ik best een goede prijs voor een Kneipp product vind.

 

Kneipp

 

Kneipp Chill Out sheetmasker

Het Kneipp Chill Out masker bevat onder andere Patchouli-olie en hennepzaadextracten. Deze ingrediënten hebben een kalmerende, verwennende en verzorgende werking. Het zorgt ervoor dat de huid voller en zachter aanvoelt en heeft door de heerlijke geur een ontspannen effect.

Alle drie de Kneipp maskers zijn Vegan en hebben hetzelfde gebruik. Hoe? Je brengt het masker aan op een schone maar droge huid. Je laat het masker minimaal 10 tot maximaal 15 minuten intrekken. Bij het verwijderen masseer je de restanten in de huid of verwijderd ze met een wattenschijfje.

 

Kneipp

 

Kneipp Hydro Kick sheetmasker

Het laatste masker de Hydro Kick heeft nog een extra verkoelende werking als je deze van te voren even in de koelkast neemt. Het Hydro Kick masker bevat onder andere Watermunt extracten, Agave extracten en Cactuswaterextracten. Deze ingrediënten zorgen voor een heerlijke verkoelende werking welke tot wel 24 uur aanhoudt. Dit was het eerste masker welke ik van deze drie gebruikt heb en van de vele sheetmaskers die ik al geprobeerd heb vond ik deze erg fijn! Het masker is inderdaad erg verkoelend en was na de inwerktijd al een stuk droger omdat mijn huid alles had opgenomen. Dit was dan ook zeker al te zien en te voelen na maar 1 sheetmasker. Om dit effect natuurlijk vast te blijven houden is het wel belangrijk om 1 a 2 keer per week een masker te gebruiken natuurlijk!

 

Kneipp

 

Welke van deze drie zou jouw favoriet zijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: