Via MaisonPR ontving ik dit heerlijke pakketje met twee Kocostar maskers. Deze maskers zijn wat anders dan ik tot nu toe gereviewd heb namelijk een haar en voetmasker.

 

Kocostar home salon hair pack

Het haarmasker beloofd het haar te verzorgen en hydrateren. Voordat je het masker gaat gebruiken is het belangrijk het haar te wassen met shampoo en licht te drogen. Hierna kun je kap op het haar zetten maar zorg er wel voor dat het je hele haar bedekt. Via de meegeleverde sticker kun je de kap bevestigen zodat deze gedurende de 20 minuten goed blijft zitten. Masseer de voedingsstoffen zachtjes in je haar en spoel het na de inwerktijd grondig uit.

kocostar

Ik vond het erg leuk dat het masker in een douchekapje zat

Hierdoor kon ik gemakkelijk verder douchen en scheren zonder dat mijn haar weer nat werd. Het kapje bleef goed zitten, maar ik was vooral erg benieuwd naar het resultaat. Over het algemeen gebruik ik vaak naast een conditioner nog een haarmasker zodat het heerlijk zacht en glanzend is en dit keer had ik dus de conditioner overgeslagen. Bij het verwijderen van het masker zag en voelde ik gelijk al dergelijk verschil. Ik heb mijn man gevraagd om een voor – na foto te maken zodat ik dit resultaat ook met jullie kan delen. Ik zou dit masker zeker vaker willen gebruiken. Het masker is te koop voor ca €7,- bij onder andere de Ici Paris.

Kocostar Foot moisture pack

Van dit masker werd ik toch wel erg enthousiast want ik heb vaak erg last van mijn voet door de hielspoor en daardoor klinkt zo een masker toch wel heerlijk. Ik wou het dan ook eigenlijk gelijk gebruiken maar het moet natuurlijk eerst even op de foto vastgelegd worden. Het masker is hydraterend en rustgevend en verzorgd de droge voeten. Voor het gebruik natuurlijk even de voeten wassen. Hierna breng je het voetmasker op beide voeten aan welke je kunt bevestigen met het meegeleverde plakband. Hierna kun je lekker 20 minuten genieten zodat het masker zijn werk kan doen.

kocostar

Ik heb deze twee maskers direct achter elkaar gebruikt

Gelijk vanuit de douche heb ik de voet maskers omgedaan, ik vind de verpakking erg leuk het doet mij een beetje denken aan de plastic verpakkingen die je om je schoenen doet in een ziekenhuis of zwembad. Maar dan wel even wat leuker en lekkerder natuurlijk! Het voetmasker is te koop voor ca €4,- bij onder andere de Ici Paris. De verpakking bevat twee maskers zodat beide voeten lekker verwend worden. Het was voor mij de eerste ervaring met een voetmasker en het is zeker voor herhaling vatbaar.

kocostar

Welke van deze twee maskers lijkt jou het lekkerst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

8 Reacties

  1. Voetmasker, hoe kun je het verzinnen. Was toch altijd leuk? Die schoentjes aantrekken in het zwembad is erg herkenbaar. Gelukkig nu niet meer.

  2. Verpakking vind ik erg mooi. Heb nog nooit een voetenmasker geprobeerd. Dus die zou ik wel eens willen uittesten. Verder vind ik ze voor eenmalig wel wat aan de dure kant.

  3. Het haarmasker spreekt mij erg aan. Ik heb pluizig en vochtarm haar dus alles wat hydrateert is welkom.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: