Met mijn lange haren jaag ik er aardig wat haarmaskers per jaar doorheen. Ik krijg vaak de vraag hoe ik mijn haar zo mooi lang en gezond houdt. En dat is echt omdat ik het 2 keer per week heel uitgebreid was. Dan ben ik meestal ook echt 1 uur onder de douche bezig met een heel haar ritueel. Voor deze blog probeerde ik het veelbesproken DM Balea kokos haarmasker uit, lees je mee?

 

Kokos haarmasker

Het kokos haarmasker bevat voor ca 90% natuurlijke ingrediënten. Het zorgt ervoor dat het haar weer verzorgt wordt en versterkt wordt. Voornamelijk is het haar bedoeld voor gestressed haar. Maar ik gebruik haarmaskers voornamelijk om ervoor te zorgen dat mijn haar zacht/glanzend is maar vooral makkelijker doorkambaar is. Na mijn haarkuur laat ik voornamelijk haar altijd aan de lucht drogen. Heel soms gebruik ik weleens stylingsapparatuur, maar omdat dit slecht kan zijn voor het haar probeer ik dit voornamelijk te vermijden. Wat ik fijn vind aan het masker is dat het geen Microplastic, Siliconen en parabenen in de ingrediënten bevat. Maar wat vooral fijn is dat is dat het masker maar 1 minuut hoeft in te werken. Ook heeft het een superfijn prijsje van €2,95 voor 250 ml.

 

kokos haarmaskerkokos haarmasker

 

De afgelopen tijd heb ik ca 5 verschillende soorten haarmaskers van verschillende merken en verschillende prijsklasses aangeschaft. Wel ga ik vanaf volgend jaar minder verschillende haarproducten testen en mij voornamelijk even wenden op de speciale haarlijn van Chi. Dit omdat ik merk dat mijn psoriasis op de hoofdhuid soms wat geïrriteerd is en ik wil gaan kijken of het verbeterd wanneer ik alleen deze producten nog maar gebruik. Wel zal ik natuurlijk over de Chi lijn een review gaan maken! Ik blijf ook gewoon nog evenveel bloggen want de blogs worden gewoon ingevuld met andere beauty & lifestyle producten. Eventuele aanvragen voor bepaalde product reviews zijn ook altijd mogelijk! Stuur gerust een email!

 

kokos haarmasker

 

Gebruik jij weleens een haarmasker? Zoja, welke?

4 Reacties

  1. Ik vind haarmaskers meestal wel fijn, zeker al ze niet lang hoeven in te trekken! Maar van conditioner wordt mijn haar ook goed zacht dus heel vaak gebruik ik ze niet.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: