Als groot masker fan werd ik natuurlijk onwijs enthousiast toen ik deze maskers in het krantje van de Kruidvat zag. Ik ben de volgende dag gelijk naar de Kruidvat gegaan waar ik nog 9 van de 11 soorten heb kunnen kopen. Maar de volgende dag kreeg ik een verrassend PR pakketje met drie van deze leuke maskers erin.

 

JiiNJU maskers – Made in Korea

Van alleen de verpakking wordt je eigenlijk al super enthousiast. De verschillende maskers hebben elk een ander vrolijk en kleurrijk design. In totaal zijn er 11 verschillende maskers waarvan 6 maskers in de vorm van een doekmasker (fibre mask), 1 speciaal voor de lippen, 1 speciaal voor onder de ogen en 3 vloeibare maskers verpakt in capsules. De maskers kosten €2,99 per stuk maar zijn nu bij de Kruidvat in de aanbieding voor 2 + 1 gratis. Je kan alle soorten met elkaar mixen!

 

PR pakketje met JiiNJU maskers

Zoals ik hierboven al vertelde kreeg ik de dag nadat ik er zelf 9 had gekocht nog eens 3 binnen via een leuk PR pakketje. In dit pakketje zaten deze drie maskers:

 • Bubble bubble sheet mask (exfoliating)

JiiNJU maskers

 • Avocade sheet mask (moisturizing)

 • Red cherry gel lip mask (hydrating)

JiiNJU maskers

 

Mijn eigen slag bij de Kruidvat

De maskers gaan onwijs snel bij de Kruidvat en zijn ook al een grote rage op mijn Instagram feed. Ik kwam terug van vakantie toen ik deze maskers in het foldertje zag dus ben gelijk de dag daarna gegaan. Ik heb de volgende 9 maskers nog kunnen inslaan:

 • Gingseng & Eucalyptus under eye mask (wide awake)

 • Red cherry gel lip mask (hydrating) –> Deze heb ik ook in mijn PR pakketje ontvangen

JiiNJU maskers

 • Cucumber sheet mask (soothing)

 • Bamboo charcoal sheet mask (removes impurities)

JiiNJU maskers

 • avocado sheet mask (moisturizing) –> Deze heb ik ook in mijn PR pakketje ontvangen

 • Egg white sheet mask (extra glow)

JiiNJU maskers

 • Green tea face mask (anti oxidant)

 • Coconut face mask (moisturizing)

JiiNJU maskers

 • Honey face mask (glowing)

 

Waar ik zelf het meest benieuwd naar ben is het under eye mask, het coconut masker en het bubble bubble masker. Welke van deze maskers lijkt jou het lekkerst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

14 Reacties

 1. In de Koreaanse drama’s die ik kijk zie ik dit soort masker ook vaak voorbij komen : )

 2. Ik vind crème maskers meestal ook een beter effect hebben dan sheet maskers. Deze drie crème maskers zijn trouwens wel erg fijn

 3. Ja dat was wel heel grappig en ik zat er eerst nog over te grappen met mijn man omdat ik het pakje in de postnl app zag staan en zei al het zal toch niet zo zijn haha

 4. Ik heb ze inderdaad voorbij zien komen via Insta. Ik ben erg benieuwd naar het effect. Ze zien er in elk geval heel erg leuk uit!

 5. Ze zien er super schattig uit. Ik vind sheet maskers zelf heel erg vies voelen, dus ik zal deze zelf niet kopen. Ik hou zelf meer van crème maskers.

 6. Ahh shit! Had ik dit artikel nou maar eerder gelezen! Ik was nog bij de Kruidvat vandaag. Heb ze niet gezien, maar heb ook niet gezocht, haha. Nu kan ik maandag in de pauze pas weer gaan! Super grappig trouwens dat je ze had gekocht en daarna nog eens een PR-pakketje ervan ontving!

 7. Ik zie deze maskers inderdaad overal voorbij komen! Tijd om er eens eentje te gaan proberen.

 8. De verpakking is al een lust voor het oog zeg! Ik zal tegen mijn dochter zeggen dat ze bij de Kruidvat maskers hebben uit Korea! Zij is daar dol op!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: