Beauty,  Skincare

JiiNJU maskers van de Kruidvat

Als groot masker fan werd ik natuurlijk onwijs enthousiast toen ik deze maskers in het krantje van de Kruidvat zag. Ik ben de volgende dag gelijk naar de Kruidvat gegaan waar ik nog 9 van de 11 soorten heb kunnen kopen. Maar de volgende dag kreeg ik een verrassend PR pakketje met drie van deze leuke maskers erin.

 

JiiNJU maskers – Made in Korea

Van alleen de verpakking wordt je eigenlijk al super enthousiast. De verschillende maskers hebben elk een ander vrolijk en kleurrijk design. In totaal zijn er 11 verschillende maskers waarvan 6 maskers in de vorm van een doekmasker (fibre mask), 1 speciaal voor de lippen, 1 speciaal voor onder de ogen en 3 vloeibare maskers verpakt in capsules. De maskers kosten €2,99 per stuk maar zijn nu bij de Kruidvat in de aanbieding voor 2 + 1 gratis. Je kan alle soorten met elkaar mixen!

 

PR pakketje met JiiNJU maskers

Zoals ik hierboven al vertelde kreeg ik de dag nadat ik er zelf 9 had gekocht nog eens 3 binnen via een leuk PR pakketje. In dit pakketje zaten deze drie maskers:

 • Bubble bubble sheet mask (exfoliating)

JiiNJU maskers

 • Avocade sheet mask (moisturizing)

 • Red cherry gel lip mask (hydrating)

JiiNJU maskers

 

Mijn eigen slag bij de Kruidvat

De maskers gaan onwijs snel bij de Kruidvat en zijn ook al een grote rage op mijn Instagram feed. Ik kwam terug van vakantie toen ik deze maskers in het foldertje zag dus ben gelijk de dag daarna gegaan. Ik heb de volgende 9 maskers nog kunnen inslaan:

 • Gingseng & Eucalyptus under eye mask (wide awake)

 • Red cherry gel lip mask (hydrating) –> Deze heb ik ook in mijn PR pakketje ontvangen

JiiNJU maskers

 • Cucumber sheet mask (soothing)

 • Bamboo charcoal sheet mask (removes impurities)

JiiNJU maskers

 • avocado sheet mask (moisturizing) –> Deze heb ik ook in mijn PR pakketje ontvangen

 • Egg white sheet mask (extra glow)

JiiNJU maskers

 • Green tea face mask (anti oxidant)

 • Coconut face mask (moisturizing)

JiiNJU maskers

 • Honey face mask (glowing)

 

Waar ik zelf het meest benieuwd naar ben is het under eye mask, het coconut masker en het bubble bubble masker. Welke van deze maskers lijkt jou het lekkerst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

14 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: