De Action had laatst weer een hele boel nieuwe maskers, zo kocht ik wel 7 verschillende Korean sheet maskers. In deze blog review ik er alvast vier en de andere drie volgen in een volgende masker review.

 

Avocado extract sheet masker

Het eerste masker van de Korean sheet maskers is met een Avocado extract en heeft een verzachtend & hydraterend effect. Naast avocado bevat het masker ook papaja extract, mango extract, komkommer extract en vitamine E. Het masker is een volledige sheet en bedekt het gehele gezicht behalve de ogen en de mond. Voordat je het masker aanbrengt masseer je het masker in de verpakking zodat het serum zich goed kan verspreiden. Hierna breng je het masker aan op je gezicht, waarna je alleen nog maar 15 tot 20 minuten hoeft te relaxen. Easy as that!

 

Dit masker vond ik een stuk fijner dan het honey masker (ik testte deze als tweede). Achteraf had ik een zacht en gehydrateerd gevoel en het gevaarte op mijn kin was al een stuk rustiger. Dit masker zou ik nog wel overwegen om nog eens te gebruiken.

 

Korean sheet maskers

 

Pearl extract sheet masker

Het tweede masker bevat pearl extracten en heeft een verhelderend & anti-acne effect. Naast parel extracten bevat het masker ook vitamine E, vitamine B3 & Hyaluronan. Het masker werkt vrijwel hetzelfde als hierboven maar dan met een ander resultaat.

 

Korean sheet maskers

 

Honey extract sheet masker

Het derde masker bevat honey extract en heeft een verzachtend en hydraterend effect. Naast honing bevat het masker ook Vitamine E, Hyaluronan en groene thee extracten. Ook dit masker werkt exact hetzelfde als bovenstaande. Eigenlijk ben ik naar deze wel het meest benieuwd omdat honing erg fijn is voor de huid!

 

Ik vond het masker wel fijn en relaxend aanvoelen en had ook wel echt een zacht gevoel achteraf, het enige wat ik heb aan te merken op dit masker is dat ik een soort mee-eter slash pukkel achtig op mijn kin had welke hierna wel erg uitgedroogd en geïrriteerd voelde. Je zou eigenlijk juist verwachten deze deze zachter zou aanvoelen. De honey zou ik niet zo snel opnieuw aanschaffen.

 

Korean sheet maskers

 

V-zone lifting masker

Dit masker is wel even geheel anders als de drie bovenstaande. Dit masker zou helpen tegen de dubbele kin en de kaaklijn hydrateren en de elasticiteit verbeteren. Het masker bevat onder andere Q10, Vitamine E en hyaluronan. Je brengt het masker aan op de kaaklijn en maakt het masker eigenlijk een soort van ”vast” aan de oren. Vervolgens laat je het masker voor 25 a 30 minuten zitten.

Ik vraag mij daadwerkelijk af of zulke maskers werken want dan zouden plastische chirurgen een hoop werk minder hebben, maar ik vind het wel leuk om eens te proberen en wie weet…

 

Korean sheet maskers

 

De maskers zijn bij de Action te koop voor €0,99 per stuk. Mede beauty blogger in spe Lotte van Beautifuldisaster heeft ook een review van het honey, avocado en pearl masker gepost. Bekijk ook zeker haar review even!

 

Welke van deze maskers spreekt jou het meeste aan?

2 Reacties

  1. Persoonlijk vond ik het avocado masker ook wel fijn, al dan niet heel erg bijzonder. Betreft avocado masker zou ik die van revolution skincare x jakejamie echt aanraden (die blog is vandaag online gekomen)

  2. Het avocadomasker spreekt mij wel aan. Vanaf 2 september vakantie, ga dan zeker weten even bij de Action snuffelen.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: