Het is alweer een tijdje geleden dat ik een review over een masker van Dr van der Hoog geschreven heb. Het is ook alweer een tijdje geleden dat Dr van der Hoog met de nieuwe Kracht maskers uitkwam. Twee daarvan spraken mij wel aan het kalmerende kracht masker en het hydraterende kracht masker.

 

Kalmerende kracht masker

Het kalmerende kracht masker is een masker geschikt voor de overgevoelige huid. Het masker is hypoallergeen en geheel vrij van parfum, kleurstoffen en allergenen. Wel bevat het masker een rijk kalmerend complex aan zwarte bes, rozemarijn en zonnebloemolie. Ook bevat het masker aloë vera welke ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd wordt en eventuele roodheden verminderd.

Je gebruikt het masker door het aan te brengen op een gereinigd gezicht, hierna laat je het masker minimaal 10 tot maximaal 15 minuten intrekken voor je het kunt verwijderen. Het masker heeft het beste effect als je het wekelijks gebruikt (en dat raad ik zelf ook altijd zeker aan bij maskers).

 

Ik heb zelf niet per se een overgevoelige huid maar wel vind ik het fijn om zo nu en dan wat producten uit deze lijnen te gebruiken vanwege de fijne ingrediënten en/of werking.

 

kracht masker kracht maskers  

 

Hydraterende kracht masker

Het hydraterende masker is geschikt voor de vochtarme en zeer droge huid. Door de toegevoegde complex aan natuurlijke suikers en hyaluronzuur houd de huid het vocht beter vast. De ceramide complex verbeterd de algehele conditie van de huid. Het masker heeft verder dezelfde gebruiksaanwijzing als het kalmerende masker.

 

Mijn gezicht kan soms best wel droog zijn en ik vind het daarom altijd heerlijk om vochtinbrengende producten te gebruiken. Voornamelijk mijn huid onder de ogen heeft altijd het meeste baat bij deze producten en zie ik na eenmalig gebruik altijd al een resultaat van!

 

kracht maskerskracht maskers

Ik heb de maskers zelf gekocht bij de Etos in de aanbieding voor €1,- per stuk

 

Zou jij voor het kalmerende masker gaan of het hydraterende masker?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: