Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Kruidvat GET ZEN

Kruidvat heeft in november een aantal nieuwe gezichtsmaskers en theeën geïntroduceerd en ik heb de lemon cake creamy mousse mask en fruity cocktail peel off mask mogen uitproberen. Deze twee spraken mij het meest aan want zoals jullie weten hou ik wel van de wat aparte maskertjes.

 

De lemon cake creamy mousse mask heeft een heerlijke geur van een versgebakken cake. Met een lichte geur van citroenextract erdoorheen. Maar de geur van citroen is gelukkig niet te overheersend in dit masker. In het masker zit onder andere sheabutter en amandelolie welke de huid verzorgen en achteraf een zacht gevoel geven. De structuur van het masker doet me trouwens denken aan custard voordat het de koeling ingaat om op te stijven.

Het masker heeft een inwerktijd van 10-15 minuten waarna je het resterende masker kunt verwijderen of kunt inmasseren.

 


De fruity cocktail peel off mask heeft een frisse fruitige geur maar ik kan nou niet precies plaatsen welk fruit ik ruik. De structuur van het masker doet me denken aan een lichte aardbeienjam (misschien ruik ik wel aardbeien?)

Het masker voelt lekker fris aan en waar ik meestal een slechte ervaring heb met peel off maskers ging het me met deze nog vrij gemakkelijk af. Het masker heeft een inwerktijd van 10-15 minuten waarna je het masker kan ”off peelen” Mocht je overigs geen kwast gebruiken bij het aanbrengen van je maskers zou ik dat bij deze wel echt aanraden. Zelf gebruik ik de vichy foundationkwast of de siliconen kwast van beauty essentials (ook te koop bij de Kruidvat voor €3,99)

 


Naast de nieuwe maskers heeft kruidvat ook twee nieuwe thee soorten uitgebracht. De beauty kruidenthee en de zen zwarte thee. Deze nieuwe thee soorten zijn heerlijk om te drinken terwijl je met een maskertje aan het relaxen bent. De beauty kruidenthee vind ik heerlijk fris, de zen zwarte thee vind ik wat kruidiger maar drinkt ook zeker heerlijk weg.

 

 


Prijzen:

Lemon cake creamy mousse mask €0,89 voor een verpakking met twee maskers

Fruity cocktail peel off mask €0,89 voor een verpakking met twee maskers

Beauty kruidenthee €0,99 voor 20 zakjes

Zen zwarte thee €0,99 voor 20 zakjes


Heb jij de nieuwe maskers en/of theeën van de Kruidvat al geprobeerd?

logo1

Ik zou het het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat

Deze blog bevat PR samples, de inhoud is echter wel naar mijn mening geschreven.

19 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: