Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Kruidvat lemon cake & fruity cocktail maskers

Kruidvat heeft in november een aantal nieuwe gezichtsmaskers en theeën geïntroduceerd en ik heb de lemon cake creamy mousse masker en fruity cocktail peel off masker mogen uitproberen. Deze twee spraken mij het meest aan want zoals jullie weten hou ik wel van de wat aparte maskertjes.

 

Lemon cake creamy mousse masker

Het nieuwe Kruidvat masker lemon cake creamy mousse heeft een heerlijke geur van een versgebakken cake. Met een lichte geur van citroenextract erdoorheen. Maar de geur van citroen is gelukkig niet te overheersend in dit masker. In het masker zit onder andere shea butter en amandelolie welke de huid verzorgen en achteraf een zacht gevoel geven. De structuur van het masker doet me trouwens denken aan custard voordat het de koeling ingaat om op te stijven. Het masker heeft een inwerktijd van 10-15 minuten waarna je het resterende masker kunt verwijderen of kunt inmasseren.

 

kruidvat

 

Fruity cocktail peel off masker

De fruity cocktail peel off masker heeft een frisse fruitige geur maar ik kan nou niet precies plaatsen welk fruit ik ruik. De structuur van het masker doet me denken aan een lichte aardbeienjam (misschien ruik ik wel aardbeien?)

Het masker voelt lekker fris aan en waar ik meestal een slechte ervaring heb met peel off maskers ging het me met deze nog vrij gemakkelijk af. Het masker heeft een inwerktijd van 10-15 minuten waarna je het masker kan ”off peelen” Mocht je overigs geen kwast gebruiken bij het aanbrengen van je maskers zou ik dat bij deze wel echt aanraden. Zelf gebruik ik de Vichy foundation kwast of de siliconen kwast van beauty essentials (ook te koop bij de Kruidvat voor €3,99)

 

kruidvat

 

Beauty en zen thee

 

Naast de nieuwe maskers heeft Kruidvat ook twee nieuwe thee soorten uitgebracht. De beauty kruidenthee en de zen zwarte thee. Deze nieuwe thee soorten zijn heerlijk om te drinken terwijl je met een maskertje aan het relaxen bent. De beauty kruidenthee vind ik heerlijk fris, de zen zwarte thee vind ik wat kruidiger maar drinkt ook zeker heerlijk weg.

 

kruidvat

 

kruidvat

 

 

Wat zijn de prijzen?

Lemon cake creamy mousse masker €0,89 voor een verpakking met twee maskers

Fruity cocktail peel off masker €0,89 voor een verpakking met twee maskers

Beauty kruidenthee €0,99 voor 20 zakjes

Zen zwarte thee €0,99 voor 20 zakjes

 

 

Heb jij de nieuwe maskers en/of theeën van de Kruidvat al geprobeerd? Gebruik jij ook graag maskers lees dan zeker mijn stroopwafel masker blog terug. 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

19 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: