Mijn haar is altijd al erg belangrijk voor mij geweest maar sinds ik mama ben besteed ik wel veel minder aandacht aan het stylen ervan. Met deze drie Kruidvat hairstyling producten ga ik proberen om weer wat eenvoudige maar toch eye catching haarlooks te maken. Lees je mee?

 

Kruidvat hairstyling – Messed up matte clay

Ik mocht een aantal nieuwe Kruidvat hairstyling producten uitproberen waaronder deze messed up matte clay. De Matte clay zorgt voor een warrige maar nonchalante look en heeft een natuurlijke (matte) finish). De clay heeft een krachtige fixatie (sterkte 5) en geeft tot wel 24 uur controle. Je gebruikt het product door de clay even kort in je handen te wrijven en daarna over het haar te verdelen tot je het in het gewenste model heb aangebracht. Het is geschikt voor kort haar haar en normaal tot dun haar. Nu heb ik zelf geen kort haar maar ik gebruik ik zulke producten weleens wanneer ik een strakke knot wil maken. Een pot van 100 ml kost €2,49 en is natuurlijk bij de Kruidvat zelf te koop in de winkels of de webshop.

 

Kruidvat hairstyling Kruidvat hairstyling

 

Kruidvat hairstyling – Volume powder

Ik heb weleens vaker volume powders gezien en was daar altijd een beetje sceptisch over. Het is dan nu eigenlijk wel leuk dat ik dit dan ook kan uitproberen. De Kruidvat volume powder beloofd je haar een directe en ongekende volume te geven. De powder is ongeparfurmeerd en laat eenmaal aangebracht geen zichtbare restjes achter. Het is geschikt voor alle haarlengtes en kost €2,99.

Hoe gebruik je de powder? Je brengt een beetje aan op je handen en wrijft het totdat het onzichtbaar wordt. Hierna breng je het aan op droog haar en begint hierbij bij de haaraanzet. Voor een maximaal volume strooi je de poeder direct op je haaraanzet en duw je het met je vingers als het ware op.

 

Kruidvat hairstyling Kruidvat hairstyling

 

Kruidvat hairstyling – Heat protection spray

Een heat protection spray gebruik ik dan wel weer regelmatig, al gebruik ik hete styling producten steeds minder vaak. Een heat protection spray zorgt ervoor dat je haar beschermd wordt tegen de schadelijke effecten van hete stylingtools die wel 220 graden kunnen zijn. Dit kan zowel een haardroger, stijltang of krultang zijn. De spray is ongeparfumeerd en zorgt naast de bescherming ook nog eens voor een lichte fixatie en glanzende finish. Het product is onwijs eenvoudig in gebruik het enige wat je hoeft te doen is de heat protection royaal te sprayen over nog vochtig haar. Hierna kun je het haar drogen en stylen zoals gewenst. De spray kost €2,39 voor 200 ml.

 

Kruidvat hairstyling

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

  1. Die messed up ziet er niet aantrekkelijk uit om in je haar te smeren, haha! Ik gebruik niet heel veel styling producten, heb wel nog van dat poeder staan geloof ik!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: