Kruidvat hun eigen merk Kruidvat Natures is een merk gericht op bewuste keuzes voor jezelf en bewuste keuzes voor het milieu. Daarnaast is het merk ook nog eens betaalbaar voor iedereen. Kom je gezellig meelezen?

 

Kruidvat Natures shampoo bar

Het merk Kruidvat Natures heeft hun eerste shampoo bar en conditioner bar uitgebracht. De shampoo bar maakt gebruik van een milde reinigers om je haar op een milde wijze te reinigen. De formule van de bar is ook PH-huidneutraal gemaakt waardoor de shampoo zacht voor zowel de haren als de hoofdhuid is. De shampoo heeft een herstellende (repair) werking en bevat onder andere biologische avocado en biologische amandelolie. De shampoo voedt de haren intensief, waardoor de haren ook weer sterker worden. Bovendien geeft het de haren ook een beschermende laag en een mooie zachte, gladde en natuurlijke glans. De shampoo bar repair wordt vooral aanbevolen voor droog en beschadigd haar. De bar kost €2,99 per stuk en is momenteel in de aanbieding 1 + 1.

 

Shampoo barShampoo bar  Shampoo barShampoo bar Shampoo barShampoo bar

 

Kruidvat Natures conditioner bar

De Kruidvat Natures conditioner bar heeft dezelfde verzorgende werking als de shampoo bar. Het bevat ook de biologische avocado en biologische amandelolie welke ervoor zorgt dat het haar sterker wordt. Daarnaast zorgt de conditioner er voor dat het haar weer beter handelbaar wordt en daardoor ook beter doorkambaar. Het haar wordt weer zacht, glad en glanst weer als daarvoor. Ook de Kruidvat Natures conditioner bar wordt aanbevolen voor droog en beschadigd haar.

Wat ik voordeel vind aan deze bars is het lint erdoorheen. Naast dat je nog kunt zien wat voor bar het is (vooral als je er meerdere heb liggen voor je haar en lichaam). Maar je kunt ze ook ergens ophangen zodat ze netjes blijven.

 

Kruidvat NaturesKruidvat Natures Kruidvat Natures Kruidvat NaturesKruidvat Natures

 

Heb jij al eens een shampoo bar of conditioner bar gebruikt? Zoja, welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: