Deze drie Originals maskers van de Kruidvat zelf heb ik echt al veels te lang in huis. Op een of andere manier was het er telkens niet van gekomen, maar nu ben ik toch echt mijn ”oude” voorraad eerst aan het gebruiken voor ik weer nieuwe ga kopen. Kom je deze review alvast meelezen?

 

Kruidvat originals – Kleimasker dead sea minerals

Het eerste Kruidvat originals masker is het Dead Sea Minerals kleimasker. Dit masker reinigt en activeert de huid intensief waarna je weer een schone en stralende huid heb. Om zijn werk goed te kunnen doen heeft het masker inwerktijd van 10 tot 15 minuten nodig. Het masker kocht los €2,49 maar is momenteel in de aanbieding met 3 stuks voor €6,00.

 

Kruidvat originalsKruidvat originals

 

Kruidvat originals – scrubmasker charcoal

Het tweede Kruidvat originals masker is het scrubmasker met charcoal. Het geeft de huid een intensieve reiniging maar ook een intensieve verzorging. Hierna is je huid weer heerlijk schoon en zacht. Omdat het een scrubmasker is breng je het aan met licht masserende en cirkelvormige bewegingen. Hierna laat je het masker maximaal 5 minuten intrekken waarna je het volledig kunt verwijderen. Ook het scrubmasker charcoal valt onder de 3 voor €6,00 aanbieding (of €2,49 per stuk).

Kruidvat originalsKruidvat originals

 

Kruidvat originals – Peel off masker dragon fruit

Het laatste originals masker wat ik kocht was het peel-off masker met dragon fruit. Dit masker verwijderd de dode huidcellen maar geeft tegelijk ook een intensieve verfrissing aan de huid. Hierna is je huid weer mooi schoon en glad. Het masker heeft een vrij lange inwerktijd nodig van 15 tot 20 minuten. Dit zodat het masker kan opdrogen om daarna te peelen. Ik ben zelf geen fan van dit masker omdat peel-off maskers altijd veel alcohol bevatten. Destijds toen ik het product kocht lette ik hier minder op dan nu. Maar ik zou dit product daarom nu niet meer opnieuw aanschaffen.

 

Kruidvat originalsKruidvat originals

 

Welk masker zou jij graag willen uitproberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: