Kruidvat heeft hun SkinScience lijn afgelopen voorjaar geheel vernieuwd en uitgebreid. De lijn waar ik het over heb is vooral afgestemd op de 30+ huid omdat ik nu zelf ook 31 geworden ben. Omdat de collageenproductie en elastineproductie vanaf 30 jaar in het lichaam vertraagd wordt. Kunnen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. De producten uit deze lijn bestaande uit ampullen, eye gel, dagcrème, nachtcrème en de eye serum helpen dit tegen te gaan. Ik probeerde nachtcrème en de ampullen uit, kom je meelezen?

 

Skin Science nachtcrème

Ik was eigenlijk helemaal nog niet bekend met de Kruidvat Skin Science producten en daarom is het maar al te leuk om nieuwe producten te testen. Het product welke ik heb ontvangen is uit de vernieuwde lijn met een verbeterde formule. Op het internet vind ik hier wat gemengde meningen over, maar omdat het mijn eerste keer is kan ik het niet vergelijken met de vorige formule. De nachtcrème bevat onder andere het fijne ingrediënt Hyaluronzuur. Dit zorgt voor een intensieve hydratatie van de huid. Verder bevat het Mimox®X Power welke de natuurlijke huidfuncties stimuleert en daardoor de veerkrachtigheid en stevigheid van de huid verbetert. Verder zorgt het ervoor dat eventuele rimpels gecorrigeerd worden en fijne lijntjes gevuld worden. De nachtcrème kost €7,99 voor 50 ml. Momenteel zijn de producten in de aanbieding 2 stuks voor €9,99.

Allereerst vind ik de prijs echt super want zo wordt skincare eigenlijk voor iedereen betaalbaar in plaats van alle dure potjes. De verpakkingen zien er verder ook helemaal super uit, wat voor mij eigenlijk altijd wel meetelt. De crème zelf is vrij dik wat ik minder gewend ben van een nachtcrème maar het smeert wel fijn uit. Met zulke producten is het eigenlijk altijd hoe eerder je begint en hoe beter je het volhoudt, hoe beter het effect. Ik kan zelf echt nog geen 100% uitspraken doen over het effect hiervan. Maar ik blijf dit product wel zelf verder gebruiken en op een langdurig termijn te kijken wat het brengt voor mij.

 

Kruidvat skin science Kruidvat skin science Kruidvat skin science

 

Skin Science ampullen treatment 7 dagen

Ik ben echt helemaal gek van ampullen en was dus ook vooral naar dit product het meest enthousiast. Dit product is overigens geheel nieuw in de Kruidvat Skin Science lijn!! De ampullen bevatten een hoog geconcentreerde formule welke een drievoudig effect heeft tegen tekenen van huidveroudering. De ampullen bevatten ook weer de Mimox®X Power welke de natuurlijke huidfuncties stimuleert en daardoor de veerkrachtigheid en stevigheid van de huid verbetert. Ook bevat het weer Hyaluronzuur voor een intensieve hydratatie van de huid. Je kunt de ampullen gebruiken als een snelle beauty booster of als 7 daagse kuur. Ook deze ampullen kosten per verpakking €7,99 en zijn momenteel ook in de aanbieding 2 voor €9.99 bij de Kruidvat.

Ook hierbij vind ik de verpakking en de ampullen erg mooi qua design. Het fijne aan deze ampullen is dat je geen glas hoeft te breken wat een stuk veiliger en sneller is. Ook vind ik de ampullen persoonlijk vrij groot ze bevatten 3 ml maar dan is mijn gehele gezicht zeiknat. Ik zou dus gemakkelijk zelf 2 keer met een ampul kunnen doen. In tegenstelling tot een breek ampul kan het dopje hier ook weer op teruggezet worden. Met dit product ben ik het meeste tevreden en hiervan ga ik zeker voor mezelf inslaan en kan ik jullie ook zeker aanraden!

 

Kruidvat skin science Kruidvat skin science

 

Gebruik jij skincare producten gericht op jouw leeftijd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: