Kuromi collectie van WetnWild

Een paar dagen terug schreef ik al een review over de MyMelody collectie van WetnWild. Vandaag is het de beurt aan de donkere kant namelijk de Kuromi collectie. Lees je mee?

 

Kuromi palette

Het Kuromi palette is een wereld van verschil als je het naast het MyMelody palette legt. De lieve zoete kleurtjes zijn veranderd naar mooie donkere/smokey kleuren. Voor mij is het weer de gele welke er wel echt uitspringt maar ook naar de paarse matte en shimmer ben ik erg benieuwd. Ook deze collectie was kort verkrijgbaar bij Boozyshop.

 

KuromiKuromi

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Skull, Sassy but sweet, Pretty in pink en Dare devil. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Baku, Tomboy, Secretly girly en Mischief. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Naughty, Tough as nails, Tough girl en Biker gang. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Troublemaker, Dear Diary, Boy crazy en Hallow’s eve.

 

 

Kuromi lipgloss

Vergeleken met de lipgloss kleur uit de MyMelody collectie zou ik dit kleurtje uit de Kuromi collectie eigenlijk wel dragen. Het is een bijna onzichtbare gloss met een zachte roze/paarze shimmer erin. Ook deze plakt gelukkig niet zoveel vergeleken met andere lipglosses.

 

KuromiKuromi

 

Kuromi liquid lipstick

Ik moet zeggen dat ik het liquid lipstick kleurtje uit de Kurmomi collectie toch behoorlijk pittig vind. Ik vond de kleur iets lastiger aanbrengen en dat zie je ook wel terug op mijn lipswatch. Uiteindelijk is de kleur wel erg gaaf mooi diep/dark paars. Iets wat ik zeker bij een bijpassende make-up look voor op instagram wel erbij zou pakken. Maar voor dagelijks zou ik dit niet gebruiken.

 

KuromiKuromi

 

Make-up looks

Ik ben toch wel erg blij met hoe de look is uitgekomen omdat ik nog niet helemaal in gedachten had wat ik wilde doen. Ik ben begonnen met de zwarte kleur Hallow’s Eve (matte). En verder heb ik de kleuren Naughty (matte), Troublemaker (matte), Tough as Nails (matte) en Mischief (shimmer) gebruikt. Ik ben vooral erg verbaasd over deze laatste want deze shimmer knalt er echt heel mooi uit bij deze look! Wat mij betreft is het oogschaduw palette dus wel een echte aanrader!

 

KuromiKuromi

 

Wat vind jij van de Kuromi collectie?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.