Beauty,  Make-up,  Shoppen

Kylie matte liquid lipstick

Ik wou al een hele tijd de Kylie matte liquid lipstick kopen, ik heb een set van 12 verschillende tinten ontvangen met voornamelijk nude tinten waar ik erg blij mee ben want dit blijven toch mijn favoriete lipsticks.

 

Dat de kylie lipkits net uitkwamen heb ik deze meermaals geprobeerd te bemachtigen, omdat deze vrijwel altijd uitverkocht waren en er massaal blogs over verschenen heb ik besloten om de blog in wacht te zetten, tot nu. Dit is mijn allereerste blog onder mijn nieuwe blognaam, dus ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

lipstick

Het set heet: Take me on vacation en bevat van links naar rechts de volgende kleuren:

 1. Birthday Suit
 2. Bare
 3. Dolce K
 4. Glamour
 5. Posie K
 6. Koko K
 7. Commando
 8. Glitz
 9. Mary Jo K
 10. June Bug
 11. Candy K
 12. Naked

Ik heb van elke kleur een losse swatch gemaakt en ben over de meeste erg tevreden.

De lipstick droogt vrij snel op met circa 5 minuten en blijft gedurende de dag ook mooi zitten! Op sommige reviews heb ik gelezen dat de matte lipstick er niet meer af krijgen is, dit krijg je ook alleen eraf als je het met olie verwijderd!! Ik heb hier zelf wat babyolie op een wattenschijf voor gebruikt om het probleemloos te kunnen verwijderen. Ik vind niet alle kleuren mooi uit het set sommige zijn zeker te heavy om dagelijks te gebruiken maar voor een make-up shoot zeker wel mooi.

Birthday Suit

lipstick
lipstick

Bare

lipstick
lipstick

Dolce K

lipstick
lipstick

Glamour

lipstick
lipstick

Posie K

lipstick
lipstick

Koko K

lipstick
lipstick

Commando

lipstick
lipstick

Glitz

lipstick
lipstick

Mary Jo K

lipstick
lipstick

June Bug

lipstick
lipstick

Candy K

lipstick
lipstick

Naked

lipstick
lipstick

Mijn favoriete kleur na het swatchen is de Candy K. Ik heb ze nog niet allemaal als lipstick gebruikt na het swatchen dus wellicht dat mijn mening hierna nog veranderd. Ik vind dat de kleuren op de swatches erg mooi te zien zijn maar ik wel er zeker nog lip swatches van maken als ik wat beter kan fotograferen.

Wat is jou favoriete kleur van de swatches?

lipstick

24 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: