Beauty,  Make-up,  Shoppen

L.O.V the matte X metallic oogschaduw palette

Via een winaktie op Instagram won ik dit L.O.V oogschaduw palette samen met een verpakking wetwipes. De wetwipes komen pas van toepassing als de kleine er volgend jaar is, maar het palette laat natuurlijk niet zo lang op zich wachten.

 

The matte X metallic oogschaduw palette

Het palette bevat 12 prachtige kleuren waarvan  een aantal matte zijn en een aantal metallic zijn (zoals de naam al verklapt had). Een aantal kleuren in het palette trokken gelijk mijn oog zoals: Resist, Attitude, Strength en Freedom. Toevallig zijn al deze vier kleuren ook metallic kleuren, wat kan ik zeggen? Ik hou van glitters in de feestdagen periodes! Wat ik nu al zo fijn vindt aan het palette is de handige verpakking en de grote spiegel in het palette. Hierdoor kun je mooi je look even onderweg bijwerken zonder 10 dingen mee te nemen.

 

L.O.V

 

Swatchen van het L.O.V palette

Het swatchen van het palette vind ik zelf altijd erg spannend, omdat ik enorm enthousiast kan worden van een mooie kleur die ook nog eens een goed pigment heeft. Ik heb tot nu toe nog zelden een palette gehad waarvan echt ELKE kleur een super pigment had, zelfs niet met dure Urban Decay palettes. Het palette bevat de volgende kleuren in volgorde van het swatchen:

 • Rebel
 • Resist
 • Determination
 • Revolution
 • Liberation
 • Rise
 • Attitude
 • Fierce
 • Independence
 • Strength
 • Freedom
 • Willpower

 

De eerste kleur Rebel was helaas wat teleurstellend en was ook amper zichtbaar, van de kleuren daarna werd ik wel onwijs enthousiast.

Wat een super mooie pigmentatie hebben de kleuren Resist, Determination, Revolution en Liberation. De kleur Rise was wel zichtbaar en mooi maar valt een beetje weg bij de pigmentatie van de andere goede kleuren. De kleur Attitude is precies zoals mijn verwachting een onwijs mooie perzik achtige kleur met een mooi pigment. Deze kleur is mooi te combineren met de kleur eronder Fierce, helaas wat het pigment daarvan wel weer iets minder en had deze erg veel fall-out. De drie kleuren hierna Independence, Strength en Freedom daarintegen waren weer super mooi. Ik ben geloof ik helemaal verliefd op de kleur Freedom geworden. Zoals je op de swatch kunt zien is de laatste kleur Willpower ook bijna niet op te merken.

 

L.O.V

 

Aan de slag met het palette…

Natuurlijk hoort bij een oogschaduw palette review ook een ooglook met het palette omdat de kleuren daar toch heel anders uit kunnen komen dan op je polsen. Een aantal van mijn favoriete kleuren waren echt super en een aantal vielen helaas wat tegen. Toch vind ik dat ik een mooie look ermee heb kunnen maken en zal ik een aantal kleuren van het palette zeker veelvuldig gaan gebruiken. De kleuren die ik gebruikt heb zijn independence, Liberation en Attitude. De kleur Resist die ik heel mooi vond pakte totaal niet en had alleen maar fall-out. Ik zou het palette daardoor zelf niet opnieuw aanschaffen omdat ik er dan telkens maar een paar kleuren van zou gebruiken.

 

L.O.V L.O.V

 

Wat vind jij van de make-up look met het L.O.V palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

16 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: