Ik kocht het LA Colors 8 delige eyeliner kit bij de Boozyshop in deze leuke feestdagen verpakking. Het is voor mij het eerste product van het merk LA colors. Maar de kleuren spraken mij wel zodanig aan om ervoor te gaan. Kom je gezellig meelezen?

 

LA Colors bright eyes eyeliner kit

Helaas is het LA Colors bright eyes eyeliner kit niet meer bij Boozyshop te koop. Wellicht is het nog wel bij een andere webshop te koop, maar gezien de sale zal het overal wel snel uitverkocht zijn. Ik dacht ik breng dit nieuws maar gelijk aan het begin van de blog haha. Sorry! Het 8 delige eyeliner kit bestaat uit 7 verschillende kleuren eyeliner en een puntenslijper. De puntenslijper zelf ziet er best cheap uit en mijn favoriet blijft toch wel van Essence… Maar de 7 kleuren eyeliner met een soort metallic effect (als ik op de verpakking moet afgaan) spreken mij wel heel erg aan.

 

LA colors  LA colors

 

Wit

Een witte eyeliner is eigenlijk gewoon een musthave voor iedereen die van make-up houdt. Maar deze witte eyeliner heeft een kleine shimmery effect en is een echte must have voor speciale dagen zoals de afgelopen feestdagen.

 

LA colorsLA colors

 

Paars

Het paarse kleurtje is helaas niet zo gepigmenteerd als dat ik had verwacht. Maar ik moet de eyeliners nog wel gebruiken in een make-up look en wellicht dat het hier beter bevalt!

 

LA colorsLA colors

 

Blauw

 

LA colorsLA colors

 

Beige

Bij deze beige kleur zie je weer de mooie shimmer zoals bij de witte kleur erg goed terug, hier wordt ik dan wel weer erg blij van!

 

LA colorsLA colors

 

Bruin

 

LA colorsLA colors

 

Groen

Ook de groene kleur heeft weer dat mooie shimmertje erin waardoor ik het set gekocht heb, hopelijk is die alleen op de ogen wel iets meer gepigmenteerd.

 

LA colorsLA colors

 

Zwart

Ook een zwarte eyeliner is gewoon een must have voor elke make-up liefhebber. Helaas zie ik het sparkeltje hier niet zo heel erg goed in terug.

 

LA colorsLA colors

 

Welke kleur is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: